Betaalbaar Magento shop ombouwen door Highbiza

Een Magento webshop: het is helaas niet meer wat het geweest is. Magento webshops ombouwen wordt steeds vaker gedaan. Maar waarom eigenlijk? Magento werkt steeds trager. Veel webshopeigenaren ervaren hier last mee. Ook stopt binnenkort de ondersteuning voor Magento shops onder Magento 1.9… Een ingrijpende update naar het (nog steeds trage) systeem Magento 2.0 (of hoger) is daardoor onvermijdelijk. Ondernemers en organisaties willen daarom hun Magento shop laten ombouwen. Maar een Magento webshop betaalbaar ombouwen naar een goed werkend systeem: kan dat? Als webshop specialist bij Highbiza kunnen wij een Magento webshop betaalbaar ombouwen naar het kwaliteitssysteem Oscar. Direct vragen over onze webshopdiensten? Neem dan contact met ons op!

De handige pakketten voor Magento shop migreren van Highbiza

Bij Highbiza bouwen we uw Magento webshop om naar het kwalitatieve systeem Oscar. Hierbij zorgen we voor lage kosten bij de ombouw zelf. Daarnaast verzorgen we ondersteuning. Hierbij zijn verschillende pakketten mogelijk:

  • 5 jaar: Vanaf € 89 per maand
  • 3 jaar: Vanaf € 109 per maand
  • 1 jaar: Vanaf € 129 per maand
  • Maatwerk: Op aanvraag

We houden de kosten laag, zodat u zonder al teveel problemen verder kunt met een goed webshop systeem.

Waarom samenwerken met Highbiza voor ombouwen Magento shop?

Bij Highbiza kunt u rekenen op een echte partner in de samenwerking voor uw Magento webshop ombouw. Bij ons werken enkel gecertificeerde programmeurs en webshopbouwers. Wij weten goed hoe wij, door te luisteren, kunnen zorgen voor een webshop die voldoet aan de wensen. Door onze brede kennis van webshop systeem Oscar en Magento, kunnen wij uw webshop feilloos ombouwen.

betaalbaar-magento-shop-ombouwen-door-highbiza

De hoge kwaliteit van webshop systeem Oscar

Zoals gezegd bouwen wij uw Magento shop betaalbaar om naar Oscar. En betaalbaarheid betekent in dit kader absoluut geen gebrek aan kwaliteit. Oscar is immers een hoog kwalitatief systeem. Onder andere snelheid, hoge schaalbaarheid en open source zijn gegarandeerd. 

Interesse in betaalbaar Magento shop ombouwen door een specialist? Wij staan klaar!

Overweegt u het ombouwen van uw Magento webshop? Wilt u dit laten doen door een professional, die zorgt voor een feilloos systeem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een keurige webshop waarop alles goed werk: aan de voorkant én aan de achterkant. Heeft u vragen over de dienstverlening van Highbiza, het systeem Oscar of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan altijd klaar om u van gedegen webshop advies te voorzien.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige