Betrouwbaar IT-bedrijf

Highbiza: betrouwbare partner in IT

Zonder onverwachte verrassingen en altijd bereid om met u mee te denken!

Een goede webshop of website is een investering in uw bedrijf. Dan is het logisch dat u onderzoek doet. Te vaak horen wij dat klanten eerder slechte ervaringen hebben gehad. De resultaten voldoen niet aan de verwachtingen of er komen onverwachte kosten bij kijken. Ook komt het voor dat men, wanneer de webshop klaar is, in het diepe wordt gegooid. De shop staat online, er zijn inloggegevens en verder moet u het zelf maar uitzoeken. Het bedrijf is lastig bereikbaar en u wordt vooral te woord gestaan door telefoonmedewerkers die vrijwel geen inhoudelijke kennis bezitten. Herkenbaar? Dan vindt u het vast prettig om te weten dat u van dit alles geen last zult hebben bij Highbiza. Wij zeggen niet alleen dat we een van de meest betrouwbare IT-bedrijven in Nederland zijn, we bewijzen het ook.

Highbiza heeft een goede basis

Highbiza is een business concept van UWKM (Uw Website Kan Mooier). UWKM bestaat al vele jaren en werkt voor grote en kleine, nationale en internationale bedrijven. Met een gespecialiseerde, groeiende groep van ca. twintig medewerkers zijn we klein genoeg om persoonlijk met onze klanten verbonden te zijn. En ook om snel, kostenefficiënt en flexibel te kunnen produceren. Tegelijkertijd zijn we groot genoeg om technisch alle complexe en grote opdrachten meer dan goed te kunnen waarmaken.

Onze klanten zijn het bewijs

Wij werken voor grote en kleinere bedrijven die veel waarde hechten aan betrouwbaarheid en integriteit. Bijvoorbeeld de Europese Commissie, voor wie we meerdere inspectie-apps hebben gebouwd. Of het Spoorwegpensioenfonds, voor wie het extra belangrijk is dat er veilig wordt omgegaan met data. Daarnaast bouwden we voor sommige klanten al de derde generatie website. Nu zij een betrouwbare IT-partner hebben gevonden, hoeven ze geen ander meer!

betrouwbaar-it-bedrijf.jpg

Bij Highbiza staat de klant centraal

Zonder onze klanten zouden wij niet kunnen bestaan. Dat beseffen we maar al te goed. Daarom vinden wij iedere klant even belangrijk, ongeacht of het om een groot of klein bedrijf gaat, een eenvoudige of een ingewikkelde webshop. En we hechten waarde aan korte lijnen en persoonlijk contact. Als u ons belt wordt u niet in de wacht gezet en u krijgt geen telefoniste aan de lijn zonder kennis van zaken. In plaats daarvan proberen we u zo snel mogelijk, zo goed mogelijk te helpen. Dat betekent dat u soms direct met onze developers of designers praat. Op die manier zorgen we er samen voor dat u krijgt waar u voor betaalt.

U beslist én betaalt pas als u tevreden bent met uw demo-webshop

Voor we beginnen, vinden wij het belangrijk om zeker te weten dat we op één lijn zitten. Zo voorkomen we onverwachte verrassingen voor alle partijen. Daarom bouwen we geheel gratis en vrijblijvend een demo-webshop voor u! Dit is een demo-url waarin we een werkende shop opleveren, inclusief beheersysteem. Aan de hand van de demo-url ziet u zelf dat u een supersnelle webshop krijgt die er op alle apparaten en schermformaten goed uitziet.

Wat krijgt u nog meer bij Highbiza?

Wij doen meer dan het bouwen van een webshop. Als de shop klaar is, laten we u niet in de steek. Zo schrijven we gepersonaliseerde handleidingen voor het beheersysteem en heeft u de mogelijkheid om uitleg te krijgen over de werking ervan, bij ons of bij u op kantoor. We leren u hoe u producten toevoegt, aanbiedingen maakt, waar u tekstpagina's wijzigt en nog veel meer. En natuurlijk blijven we gewoon bereikbaar voor eventuele vragen. 

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige