De nadelen van de ‘verplichte’ Magento 2.0 update

De nadelen van de ‘verplichte’ Magento 2.0 update

Magento 2.0 en hoger: de update vanaf Magento 1.9 en lager is nagenoeg verplicht. Maar waarom is dit het geval? En waarom is het belangrijk om goed na te denken of u inderdaad gaat voor deze update? Bij Highbiza informeren we u graag over Magento 2.0, en de eventuele nadelen van de update. Ook blijft een alternatief natuurlijk niet uit: het ‘State of the Art’ webshop systeem. Bij Highbiza kunnen we uw webshop immers ombouwen naar een mooie Oscar shop. Direct vragen? Neem dan contact met ons op.

Waarom update Magento 2.0 ‘verplicht’?

Per juni 2020 stopt Magento met het bieden van ondersteuning aan webshopeigenaren van Magento 1.9 en lager. Dit betekent dat u bij bugs en problemen zelf een oplossing moet vinden. Zonder deze support, kan een webshop eigenlijk niet draaien. Een update is hiermee min of meer verplicht vanuit Magento. Maar moet u dit nu wel willen?

Alle Magento 2.0 nadelen op een rij

Magento 2.0 kent uiteraard voordelen, maar deze wegen eigenlijk niet op tegen de nadelen van de intensieve overstap. Kiest u voor de update naar Magento 2.0? Dan betekent het impliciet dat u uw webshop vanaf het nulpunt opnieuw dient te bouwen… Magento 2.0 (en hoger) is een zwaar systeem. Hiermee is het niet zomaar te doen voor iedere ondernemer om deze overstap te maken.

Alternatief Oscar: de voordelen

Bij Highbiza kunnen we uw Magento webshop ombouwen naar Oscar. Hierbij kunt u rekenen op een soepel ombouwproces, dat wij compleet voor u uit handen nemen. En Oscar is daarbij een erg goed webshopsysteem. Oscar is snel, schaalbaar, veilig en vergt weinig hostingcapaciteit.

Betaalbare ombouw Magento shop door Highbiza webshop specialisten

Bij Highbiza bieden we u de mogelijkheid van Oscar webshop pakketten voor het ombouwen van uw Magento shop. Hierbij kunt u rekenen op betaalbare ondersteuning, voor de langere duur. En lage kosten betekent bij ons niet minder kwaliteit!

Overtuigd van de voordelen van Oscar? Laat uw Magento webshop migreren door Highbiza

Bent u klaar met de traag werkende Magento webshop variant en wilt u verder met een ‘State of the Art’ webshop systeem? Highbiza staat paraat om u te ondersteunen in deze omschakeling (en in het traject daarna). Het fijne is, dat u bij ons kunt starten met een vrijblijvende gratis demo. Op die manier weet u kosteloos precies waar u aan toe bent met dit nieuwe webshopsysteem. Heeft u vragen over Magento 1.9, Magento 2.0, Magento in het algemeen, Oscar of de Highbiza dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met alle vragen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog op de lijst. Lees hier meer over de voordelen van Oscar >

de-nadelen-van-de-verplichte-magento-20-update

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige