Back to the website

Demo

Vorige

Inmiddels hebben wij drie sites draaien met Highbiza. De eerste twee waren Magento sites die omgebouwd zijn, de derde site is een compleet nieuwe webshop. Met de ervaringen van de eerste twee sites was er een no-brainer om ook deze derde site bij Highbiza onder te brengen. Met name het feit dat wij de sites zelf aan kunnen passen spreekt ons erg aan. Onze sites zijn flynther.nl, 2chek.nl en testhivzelf.nl

Gidon Dorgelo

flynther.nl

None

In aanvang waren wij sceptisch over de haalbaarheid van het project. We hebben immers meer dan een miljoen producten in ons assortiment. Inmiddels kunnen wij stellen dat de site goed en stabiel draait en dat wij door het gebruik maken van de api volledige zeggenschap hebben over de inhoud van de site. De laadsnelheid van de site is uitstekend. Wij zijn beschikbaar om het gesprek met aspirant opdrachtgevers aan te gaan over onze ervaringen.

Robbie Leerkes

motosparepartner.nl

None

... met een site van 3.000 pagina's is dat een enorme operatie en dus een groot risico. Denk aan de ranking en de propositie. De wijze waarop Highbiza dit heeft gedaan, is wat ons betreft ongelooflijk. Onze propositie is op dit moment vele malen sterker. De begeleiding van Highbiza was bijna of het hun persoonlijke belang was. Ik kan niet anders dan iedere ondernemer aanraden om zo snel mogelijk zijn of haar Magento webshop om te laten zetten naar Oscar.

Geert Kerpel

Shabbytreats

None