Een Magento shop laten ombouwen bij Highbiza

Een Magento shop laten ombouwen bij Highbiza

Bent u als webshopeigenaar klaar met het traag werkende Magento? Dan is ombouw van uw webshop vaak de volgende stap. Het ombouwen van een webshop is echter een klus die u het beste door een specialist kunt laten uitvoeren. Bij Highbiza kunnen we u goed ondersteunen bij deze ombouw. Wij zijn immers gespecialiseerd in Magento, Oscar en het ombouwen van webshops in het algemeen. Meteen een van onze webshopbouwers spreken? Neem dan contact met ons op!

Waarom uw Magento webshop ombouwen?

Magento kent verschillende nadelen, waardoor ombouw van de Magento webshop naar een ander systeem prettig is. Magento werkt traag en daarnaast vergt Magento veel onderhoud. Ook stopt Magento per juni 2020 met ondersteuning voor Magento 1.9 en lager. Maar naar welk systeem uw Magento webshop ombouwen? Bij Highbiza verzorgen we Magento webshop ombouw naar het kwalitatieve systeem Oscar.

Waarom Magento ombouwen bij Highbiza?

Bij Highbiza werken gekwalificeerde programmeurs en webshopbouwers. Wij onderscheiden ons op het gebied van schaalbaarheid, techniek, veiligheid, prijs en samenwerking. Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u rekenen op 100 % ondersteuning. Of u nu een webshop laat ombouwen of bouwen: wij luisteren goed naar uw wensen. Hierdoor kunnen wij een passend resultaat garanderen. En dat ook nog eens tegen een lage prijs: zo werken wij met betaalbare webshop pakketten!

Wij zijn thuis in de Oscar technologie

Webshop systeem Oscar kenmerkt zich door verfijnde technologie. In deze Oscar technologie zijn wij goed thuis. Onze programmeurs zorgen ervoor dat uw Oscar webshop perfect aansluit op uw wensen. 

een-magento-shop-laten-ombouwen-bij-highbiza

De voordelen van Oscar

Oscar heeft enorm veel functionaliteiten die andere e-commercesystemen missen. Met Oscar kunt u rekenen op een snel werkende webshop. Ook kunt u ervan uitgaan dat uw webshop veilig is: hacken is erg lastig bij Oscar. 

Aan de slag met Magento shop ombouwen door Highbiza, of webshop laten maken!

Wilt u werken met een ‘State of the Art’ systeem voor webshops? Werkt Magento voor u te traag en draait uw webshop daardoor niet goed? Highbiza staat klaar om u te ondersteunen in het ombouwproces. Het fijne is, dat u bij ons kunt beginnen met een gratis demo. Op die manier weet u, zonder geld uit te geven, waar u aan toe bent. Heeft u vragen over Magento 1.9, Magento 2.0, Magento in het algemeen, Oscar of andere aspecten van onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze gespecialiseerde programmeurs en webshopbouwers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige