Een webshop zonder problemen? Magento ombouwen bij Highbiza

Een webshop zonder problemen? Magento ombouwen bij Highbiza

Er is niets zo vervelend als een webshop waarbij telkens problemen voorkomen. Denk aan trage laadtijden, bugs, (geautomatiseerde) hackaanvallen en ingewikkelde updates. Werkt u met een webshop waarbij dit voorkomt? Een Magento webshop bijvoorbeeld? Dan is het ombouwen van deze webshop een goede investering. Bij Highbiza bouwen we uw Magento webshop om naar het kwalitatieve systeem Highbiza. Wilt u aan de slag met het ombouwen van uw shop? Neem dan contact met onze webshop specialisten en programmeurs op!

Eindeloze zorgen met een slecht functionerende webshop

Een webshop hoort te zorgen voor goede omzet. Het is eigenlijk niet meer van deze tijd dat webshops slecht functioneren. Helaas komt dit veel voor bij Magento webshops. Heeft u constant last van problemen met uw Magento webshop? Of heeft u zelfs een Magento 1.9 shop waarbij de ondersteuning stopt per juni 2020? Dan bent u vast op zoek naar een oplossing.

Magento ombouwen in plaats van een Magento 2.0 update?

Bij het staken van support voor Magento 1.9 is een update naar Magento 2.0 een soort plicht. Deze update is echter ingrijpend en duur. Daarnaast zijn de problemen die Magento kenmerken niet opgelost. Het is beter om te kiezen voor de ombouw van uw Magento shop.

Waarom Oscar een goede oplossing is na het ombouwen van Magento 

Bij Highbiza bouwen we uw webshop om naar het Oscar systeem. Dit systeem kent veel verschillende voordelen:

  • Oscar is snel
  • Oscar is superschaalbaar
  • Oscar is veilig
  • Oscar is goedkoop
  • Oscar heeft een compacte code
  • En meer…
een-webshop-zonder-problemen-magento-ombouwen-bij-highbiza

Webshop specialist Highbiza ontzorgt

Overweegt u de ombouw van uw (Magento) webshop naar een beter systeem? Kies dan voor ondersteuning door Highbiza. Wij zorgen ervoor dat uw webshop precies wordt omgebouwd zoals u dat verwacht. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: daarom werken wij in een team met gespecialiseerde webshop experts.

Magento webshop ombouwen met als resultaat een goed functionerende shop? Highbiza staat klaar

Een webshop hoort te functioneren zonder problemen. Trage laadtijden, ingewikkelde updates en bugs horen er simpelweg niet bij. Helaas heeft Magento vaak last van dergelijke problemen. Wilt u een webshop zonder problemen? Laat uw Magento shop dan ombouwen naar Oscar door Highbiza. Wij bieden u een goedkope webshop ombouw met langdurige ondersteuning met onze webshop pakketten. Wilt u eerst even zien waar u aan toe bent, voordat u geld uitgeeft? Dat is uiteraard mogelijk: wij bieden u de optie een gratis demo uit te proberen. Aan de slag met Highbiza voor uw webshop ombouw? Neem dan contact met ons op!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige