Geld besparen met een Magento ombouw? Dat kan!

Geld besparen met een Magento ombouw? Dat kan!

Een webshop hoort vooral geld op te leveren, en toch is het zo dat er veel situaties zijn waarin een webshop teveel geld kost. Magento is hier een voorbeeld van. Magento is een duur platform als het aankomt op webshops. Wist u dat een Magento shop gerust al € 60.000,00 kan kosten om te laten bouwen? En dan bent u nog niet van de kosten af: dure updates, installaties en verloren conversies door traagheid typeren Magento. Geld besparen met het ombouwen van uw Magento shop is daarmee zeker mogelijk. Bij Highbiza verzorgen we deze Magento ombouw naar kwaliteitssysteem Oscar. Direct een van onze enthousiaste webshop specialisten spreken? Aarzel dan niet en neem dan contact met onze webshop programmeurs op!

U loopt omzet mis met een trage Magento webshop

Magento wordt gekenmerkt door traagheid. Het platform is zo complex, dat er enorm veel hosting capaciteit nodig is om de shop normaal te laten functioneren. Omdat Magento ook traag is bij de front end, loopt u waarschijnlijk omzet mis. Eventuele kopers kopen trager, of gaan weg omdat zij zich ergeren aan de webshop. Nu is het zo dat alleen al om deze reden een ombouw naar een beter webshop systeem een goed idee is. En bij Highbiza verzorgen we de ombouw van uw webshop, naar kwaliteitssysteem Oscar!

Wat maakt Oscar de juiste optie na de Magento webshop ombouw?

Oscar is een webshopsysteem waar u op kunt rekenen. Met Oscar heeft u alles wat u miste bij Magento.

  • Oscar is veilig: geen geautomatiseerde hackaanvallen!
  • Oscar is snel: wist u dat Oscar maar liefst (minstens) 5 keer sneller kan werken dan Magento?
  • Oscar is goedkoop: een goedkope webshopombouw is met Oscar mogelijk! Minstens 50 % minder kosten met Oscar.
  • Oscar is schaalbaar: er is veel mogelijk met Oscar, dankzij de compacte code!

Magento laten ombouwen door een specialist? Reken op Highbiza 

Wilt u uw Magento webshop laten ombouwen? Dan is het handig om te kiezen voor samenwerking met een echte webshop specialist. Bij Highbiza kunnen we uw webshop ombouwen op de juiste wijze. Hierbij houden we in alle gevallen rekening met uw wensen. Het meest optimale resultaat is de enige mogelijkheid!

Magento migreren naar Oscar? Kies voor de pakkettenservice van Highbiza

Wilt u uw Magento webshop laten ombouwen? Dan bent u bij Highbiza aan het juiste adres. Wij verzorgen webshop ombouw op maat. Hiermee heeft u binnen korte tijd een goed draaiende, kwalitatieve webshop. Daarbij is een handige gratis demo altijd mogelijk. Hiermee weet u waar u aan toe bent, voordat u kosten begint te maken. Wij werken daarnaast met handige webshop pakketten, waarmee u behoorlijk kunt besparen. Een van onze webshop experts spreken? Neem dan contact met ons op.

geld-besparen-met-een-magento-ombouw-dat-kan.jpg

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige