Goedkoop nieuwe webshop of webshop ombouw? Bij Highbiza kan het

Het hebben van een webshop is tegenwoordig bijna noodzaak om mee te kunnen draaien in de ‘wereld van e-commerce’. In Nederland hebben meer dan 80.000 ondernemers een webshop. Dit is behoorlijk wat! Dit betekent eveneens dat het belang van een goed functionerende webshop enorm belangrijk is. Soms is het ombouwen van een huidige webshop nodig om deze goed draaiende webstore te faciliteren. Het is namelijk zo, dat er verschillende webshopsystemen zijn die ondermaats functioneren. De vraag die echter rijst is een logische: is een webshop ombouwen duur? Bij Highbiza kunnen we uw webshop goedkoop ombouwen: lees vooral mee met dit artikel. Nu al vragen over de dienstverlening van Highbiza? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij staan klaar om u te ondersteunen.

Waarom überhaupt uw webshop ombouwen?

Er zijn verschillende webshopsystemen waar problemen mee worden ondervonden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het veel gebruikte Magento. Magento stond ooit bekend als kwalitatief webshop systeem. Tegenwoordig functioneert Magento echter niet meer naar behoren:

  • Magento draait traag en heeft veel hostingcapaciteit nodig.
  • De schaalbaarheid van Magento is laag.
  • Magento is duur.
  • En nog meer…

Het ombouwen van een webshop is in dit geval een goede keuze. Hetzelfde geldt uiteraard voor situaties waarin u werkt met een ander webshopsysteem waar u vanaf wilt. Denk bijvoorbeeld aan Woocommerce ombouwen, Shopify ombouwen of anders.

goedkoop-nieuwe-webshop-webshop-ombouw-bij-highbiza-kan-het

Een nieuwe webshop laten bouwen?

Uiteraard zijn er ook veel situaties waarin u een volledig nieuwe webshop wilt bouwen. Het kan zijn dat u het overstap moment als perfecte situatie hiervoor beschouwt, of wilt gaan starten met online verkoop. Hoe het ook zij: Highbiza staat klaar om de webshop te maken of om te bouwen.

De voordelige diensten van Highbiza

Bij Highbiza bouwen we uw webshop goedkoop, of verzorgen we goedkope webshop ombouw. Goedkoop betekent bij ons overigens niet dat er wordt ingeboet aan kwaliteit. Wij bouwen uw webshop om naar het kwalitatieve Oscar systeem. Met Oscar heeft u een goed werkende webshop met veel voordelen. Hierbij komt dat wij ook nog eens langdurige ondersteuning bieden. Zo weet u in ieder geval dat uw nieuwe Oscar webshop na ombouw duurzaam blijft functioneren.

Een nieuwe webshop laten bouwen of een oude webshop ombouwen? Highbiza staat klaar!

Een nieuwe webshop laten bouwen? Dat kunnen wij voor u regelen. Hierbij voorzien wij in alle aspecten van de dienstverlening. Wist u dat wij werken met voordelige webshop pakketten? Op die manier bespaart u veel geld bij het ombouwen van uw webshop. Eerst een gratis demo proberen voordat u begint met het ombouwen? Dat kan bij ons! Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. De Highbiza webshop specialisten staan voor u klaar.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige