Het belang van Magento ombouwen

Het belang van Magento ombouwen

Steeds meer webshopeigenaren kiezen voor een ombouw van het ‘gedateerde’ Magento systeem. Magento 1.9, of zelfs Magento 2.0 of hoger shops worden omgebouwd. Maar waarom is het nu eigenlijk zo belangrijk om de ombouw van een Magento shop te overwegen? Bij Highbiza leggen we u hier meer over uit. Daarnaast bieden we gelijk een optie: namelijk ombouw naar een kwalitatieve Oscar webshop. Wilt u direct iemand spreken over het ombouwen van uw Magento webshop? Neem dan contact met ons op!

Magento webshop ombouwen naar beter systeem: Magento werkt niet naar behoren

De klachten over Magento als webshop systeem bouwen zich op. Steeds meer webshopeigenaren kiezen voor andere systemen, waar zij meer aan hebben. Magento wordt immers veelal traag bevonden. Ook vraagt Magento om een enorme hostingcapaciteit, terwijl de opties beperkt of stroperig zijn. En dat is niet het enige…

Wist u dat Magento stopt met ondersteuning?

Vanaf ongeveer juni 2020 stopt Magento met het ondersteunen van 1.9 Magento shops en lager. Hierdoor is een update naar 2.0 of hoger vereist. Het enige probleem: deze update is ingrijpend. Hierdoor is het verdwijnen van de steun bij Magento 1.9 en lager een omvangrijk probleem geworden.

Magento ombouwen naar Oscar

Bij Highbiza kunnen we uw Magento webshop ombouwen naar het kwalitatieve Oscar systeem. Dit systeem is opgezet met een zeer sterk framework. Als e-commercesysteem laat Oscar op verschillende manieren zien dat het een krachtige speler is. Het is niet zonder reden, dat veel partijen kiezen voor de overstap naar deze kwalitatieve webshop aanbieder. Bij Highbiza verzorgen we deze ombouw tot in de puntjes, middels handige pakketten.

Eerst een demo proberen zonder dat u ergens aan vast zit?

Bent u momenteel eigenaar van een Magento webshop? Overweegt u de overstap naar een beter werkend systeem? Dan is het wel zo fijn om eerst een demo te kunnen gebruiken. Bij Highbiza bieden we u een gratis demo, waarmee u kunt testen of Oscar iets voor u is.

Bent u overtuigd van het belang van Magento shops ombouwen? Kom in contact met Highbiza!

Uw Magento shop wilt u laten ombouwen, omdat Magento voor u niet goed meer werkt. In dat kader is het verstandig samen te werken met een echte webshop specialist. Bij Highbiza kunnen we u erg goed helpen. Wij bouwen uw Magento shop eenvoudig om naar het State of the Art systeem Oscar (of Python). Wilt u iemand spreken om precies te weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Een van de ervaren webshop experts zal u meer uitleg geven over het ombouwen van uw Magento webshop!

het-belang-van-magento-ombouwen

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige