Het probleem van Magento oplossen door webshop ombouw

Het probleem van Magento oplossen door webshop ombouw

Magento is een bekend webshop systeem waar wereldwijd zo’n 250.000 webshopeigenaren gebruik van maken. Magento zorgt als systeem tegenwoordig echter vooral voor veel klachten. ‘Het probleem van Magento’ is ingewikkeld. Verschillende zaken zorgen ervoor dat Magento als webshop platform allang niet meer aantrekkelijk is. Maar naar welk webshop systeem de Magento shop dan ombouwen? Bij Highbiza bieden we een goede oplossing: wij bouwen uw Magento webshop goedkoop om naar Oscar. Wilt u direct aan de slag met de webshop ombouw, of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hechten veel waarde aan goede klantrelaties en adviseren u daarom ook gericht.

Het trage php platform Magento

Magento is een php platform, dat tegenwoordig gekenmerkt wordt door vergaande traagheid. Het probleem is, dat Magento enorm veel hosting capaciteit nodig heeft voor een enigszins snel draaiende webshop. En doordat Magento zo traag is, vinden er minder conversies plaats. Dit gebrek aan conversies door traagheid kent twee kanten:

  • Minder conversies doordat het koopproces trager gaat.
  • Potentiele kopers ‘bouncen’ doordat zij zich ergeren aan de traagheid van Magento.

Dit probleem van Magento vraagt uiteraard om een passende oplossing…

De oplossing: webshop ombouw naar Oscar

Heeft u een Magento webshop ombouw al eens overwogen? Bij Highbiza bouwen we uw webshop om naar het Oscar platform. Oscar draait op Django en Python, en is behoorlijk populair aan het worden. Dit is niet zonder reden: Oscar kent verschillende grote voordelen:

  • Oscar is zeer veilig: Oscar is bijvoorbeeld vrij van geautomatiseerde hackaanvallen.
  • Oscar is superschaalbaar: Door de compacte code is ‘the sky the limit’.
  • Oscar is minstens 5 keer sneller dan Magento.
  • De kosten voor Oscar zijn 50 % lager.
het-probleem-van-magento-oplossen-door-webshop-ombouw.jpg

Werken met Highbiza aan uw webshop ombouw

Het ombouwen van uw webshop moet uiteraard wel goed gebeuren. Bij Highbiza werken we al jaren met verschillende webshop systemen. Hiermee kunnen onze programmeurs uw webshop precies ombouwen zoals u dat wilt!

Magento ombouwen? Schakel Highbiza in!

Een trage en verouderde Magento webshop laten ombouwen naar een Class A webshop systeem? Heeft u zelf te weinig tijd of kennis van Magento ombouwtrajecten naar een beter webshop platform? Dan bent u bij Highbiza aan het juiste adres. Wij zorgen voor een keurige webshop waarop alles vloeiend werkt: aan de voorkant én aan de achterkant. Heeft u vragen over de dienstverlening van Highbiza, het systeem Oscar of heeft u een andere vraag over webshops? Aarzel dan zeker niet om contact met onze webshop specialisten op te nemen. Met een hoge gerichtheid op onze klanten ondersteunen we u volledig.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige