Hoe werkt Magento ombouwen als webshop precies?

Hoe werkt Magento ombouwen als webshop precies?

U bent op een punt gekomen dat u af wilt van uw Magento webshop. U bent niet tevreden met de Magento webshop. U heeft last van de traagheid van Magento, u vindt de ondersteuning niet voldoende of wordt gedwongen een update van Magento 1.9 naar Magento 2.x te verrichten. Allerlei zaken die ertoe nopen uw webshop om te bouwen naar een beter systeem. Maar hoe werkt dit precies? Wat kunt u hierbij zelf precies doen? Bij Highbiza verzorgen we het ombouwen van Magento shops en adviseren wij u van A tot Z. Direct een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op en wij komen snel bij u terug!

Waar moet rekening mee worden gehouden bij het ombouwen van een Magento shop?

Bij het ombouwen van een webshop, moet vooral rekening worden gehouden met uw wens. Wilt u dat de shop er min of meer hetzelfde uitziet? Is het ombouwmoment voor u ook direct een mogelijkheid om zaken te optimaliseren? Ook is het goed om er rekening mee te houden dat het ombouwen van een Magento shop een flinke klus is. Juist om die reden ondersteunen wij u vanuit Highbiza graag bij de ombouw.

Magento shop laten ombouwen naar webshopsysteem Oscar

Bij Highbiza werken we met verschillende soorten technologieën voor webshops. Wij kunnen uw Magento webshop bijvoorbeeld ombouwen naar het ‘State of the Art’ Oscar systeem. Hierbij kunt u rekenen op een snel werkende webshop, waarbij u juist minder hostingcapaciteit nodig heeft. 

hoe-werkt-magento-ombouwen-als-webshop-precies

Samenwerking met een erkend webshop specialist voor de ombouw

Kiest u ervoor uw webshop om te laten bouwen bij Highbiza? Dan kunt u rekenen op kwalitatieve en duurzame ondersteuning. Onze webshop programmeurs weten precies hoe zij u kunnen helpen. Met kennis van de juiste technieken en veel ervaring; is het kwaliteit altijd goed. En wist u dat de geleverde kwaliteit voor webshop ombouw en webshop bouw niet eens duur is? Zo hanteren wij bijvoorbeeld webshop pakketten, waarmee u met een laag maandelijks bedrag jarenlang ondersteuning heeft.

Magento laten ombouwen door een specialist? Highbiza staat klaar

Het ombouwen van een Magento shop is best wat werk. Wilt u dit laten doen door een professional, die zorgt voor een feilloos werkend webshopsysteem? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor een keurige webshop waarbij alle functies worden geoptimaliseerd: aan de voorkant én aan de achterkant. Heeft u vragen over de dienstverlening van Highbiza, het systeem Oscar of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de ombouw van uw webshop.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige