Ik gebruik geen Magento

of heb nog geen webshop

Highbiza heeft zich gespecialiseerd in de ombouw van Magento shops naar een veilige, snelle en schaalbare oplossing. De reden waarom we ons op Magento hebbben gericht, heeft simpelweg te maken met volume; de meeste shops draaien nu eenmaal op Magento. Onze prijzen zijn zo aantrekkelijk, omdat we schaalbare oplossingen hebben gebouwd die de ombouw van Magento zeer efficient hebben gemaakt. 

Los van Magento zijn we bovenal e-commerce specialisten. Heeft u dus geen Magento shop, wij kunnen u ook dan goed helpen.

Ik heb een bestaande shop zoals Woocommerce, Opencart, Mijnwebwinkel

U bent een webshop eigenaar met een bestaande webwinkel. Ongeacht het systeem dat u gebruikt, wij kunnen uw webwinkel ombouwen. Het enige verschil ten opzichte van de getoonde pakketprijzen is dat de eenmalige ombouwkosten kunnen verschillen. 

Ook voor u zijn wij bereid om zonder kosten of verplichtingen een live werkende demo te produceren, zodat u uw nieuwe shop live kunt proberen voordat u overgaat tot aanschaf. Bij de demo url die we u aanleveren, ontvangt u een offerte voor de eenmalige ombouw. Wilt u een snelle, veilige schaalbare webshop?

Vraag nú een demo aan >>

Ik heb nog geen webshop maar heb een briljant idee

U heeft een gat in de markt ontdekt en wil dit maximaal commercieel gaan benutten. In de eerste fase van uw bedrijf wilt u geen enkele concessie doen op het gebied van kwaliteit. De kosten gaan echter wel voor de baten uit. Bij Highbiza bent u aan het juiste adres! U deelt uw idee met ons en wij maken zonder kosten en verplichtingen een live werkende demo voor u.

Uw nieuwe site kunt u dus uitproberen zonder enige vorm van risico, maar met de volgende garanties:

  • Een shop met zeer hoge laadsnelheden
  • Een zeer veilige shop; geen zorgen over de veiligheid van uw data
  • Schaalbaar naar de toekomst. Als uw bedrijf groeit, groeien wij met u mee.

Vraag nú een demo aan >>

Magento shop ombouwen?


Klanten