Kan Magento ombouwen goedkoop?

Kan Magento ombouwen goedkoop?

Veel mensen werken met een webshop systeem, waar ze eigenlijk vanaf willen. Maar wat nu te doen? De gedachte heerst dat het ombouwen van een webshop behoorlijk wat geld kost. Maar is dit nu wel zo? Stelt u zich voor: u maakt gebruik van het php platform Magento. U weet dat Magento als systeem behoorlijk veel geld kost. Magento is duur in verschillende opzichten, dus dan zal het ombouwen van een Magento webshop ook wel duur zijn. Bij Highbiza kunnen we u gerust stellen: het goedkoop ombouwen van Magento is mogelijk. Hierbij bouwen we uw webshop om naar het kwalitatieve Oscar systeem. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te adviseren.

Allereerst: waarom Magento ombouwen?

Magento draait op een php platform. Dit platform heeft enorm veel hosting capaciteit nodig. Daarbij komt dat er veel onnodige ballast wordt meegenomen bij Magento. Dit betekent dat Magento traag is. Een trage webshop, zeker aan de front end, kan vervelende consequenties hebben. Hierbij kunt u denken aan een lagere conversie ratio, of zelfs ‘bouncende’ klanten. Daar komt bij dat Magento stopt met support voor Magento 1.9 en lager. Dit maakt het ombouwen van een Magento webshop zeker aantrekkelijk. Maar kan dit dan goedkoop?

50 % lagere kosten bij Magento ombouw

Bij Highbiza verzorgen we de ombouw van uw Magento webshop tegen een zeer redelijk tarief. Wij werken met bepaalde webshop pakketten, waardoor het mogelijk is gespreid en betaalbaar bezig te gaan met Magento ombouw. Daarbij komt dat het systeem waar wij naar ombouwen, Oscar, op de lange duur ook minstens 50 % goedkoper is dan Magento. Oscar is goedkoper op het gebied van benodigde hosting capaciteit, beheer en meer.

kan-magento-ombouwen-goedkoop.jpg

Webshop ombouw naar Oscar, door Highbiza!

Wilt u een Magento webshop laten ombouwen? Dan bent u bij Highbiza aan het juiste adres. Wij verzorgen de ombouw van uw webshop tegen een zeer goed tarief. Daarbij komt dat u bij ons kunt rekenen op dienstverlening van kwaliteit. Bij Highbiza werken we al jaren met verschillende webshop systemen. Onze erkende programmeurs en webshop bouwers weten precies hoe zij uw webshop goed moeten ombouwen.

Interesse in een goede webshop ombouw? Kom met ons in contact!

U werkt met Magento, of een ander webshop systeem waar u niet tevreden over bent. U wilt uw webshop graag goedkoop ombouwen. Hierbij kunnen we u bij Highbiza goed helpen: wij verzorgen webshop ombouw naar Oscar. Oscar is goedkoop, Oscar is snel en Oscar is veilig. Hiermee zijn uw problemen opgelost. Wilt u eerst weten waar u qua kosten aan toe bent? Dan is het bij ons mogelijk een gratis demo aan te vragen. De gratis demo geeft u goed inzicht in wat u kunt verwachten, zonder dat u direct kosten maakt. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige