YoKado

Over YoKado

Als relatief klein bedrijf kunnen zij een grote impact maken op het gevoel van anderen om ons heen. Hoe ze dat doen? Door te werken met cadeautjes! Er is niets mooier dan iemand voorzien van een passend en verrassend geschenk!

Zij zijn een hardwerkend en familiaal team dat de klanten graag met een gepast cadeau naar huis stuurt. De focus ligt natuurlijk op de kerst.

Meer over de webshop:

Het meeste maatwerk valt bij Yokado te vinden in de uitstraling. Zo valt direct te zien wie YoKado is, wat ze bieden en welke bedrijven zij al hebben voorzien van feestelijke geschenken.

Een andere mooie functionaliteit van deze webshop is het volgende: geschenken kunnen bestaan uit producten die in andere BTW groepen vallen; Non-food (21%), Food (9%) en Overige (0%). Hiervoor is speciaal een Mixed VAT plugin gemaakt zodat per groep kan worden aangegeven wat de kosten hiervan zijn. Sommige producten bieden een keuze uit extra producten en/of een persoonlijk kaartje. Hiervoor maakt YoKado gebruik van de typed- en paid product opties plugin.

Op de betaalpagina kan er aangegeven worden op welke datum de geschenken afgeleverd moeten worden zodat u vooruit kunt plannen.

Demosite Klanten