None

Geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen?
Plan een afspraak met ons!

Kwaliteit

Kwaliteit drijft boven

Een kwalitatief goede site of shop vraagt om onderhoud en structureel beheer. Highbiza vindt het onderhoud van zijn producten belangrijk. Hiervoor gebruiken wij een geautomatiseerde testomgeving. Daarnaast beheren we onze sites en shops in de breedte.

Met onze werkwijze garanderen we overigens ook de continuïteit van uw site of shop. Er kunnen te allen tijde bouwstenen toegevoegd worden, omdat uw site of shop een goed fundament heeft. Het content management systeem (CMS) dat Highbiza aanbiedt is gebruiksvriendelijk. Een leek kan er gemakkelijk mee uit de voeten.

Demo aanvragen

Beste jongetje van de klas


Google rankt websites en bepaalt hoe hoog u eindigt in de zoekresultaten. De eisen hiervoor wijzigt Google continu. Dat is logisch, omdat ons internetgebruik aan verandering onderhevig is. Als webshopeigenaar wilt u hoog eindigen, Highbiza onderschrijft en onderkent dit. Hoe bepaalt Google hoe hoog u eindigt? Onder andere door te kijken naar de laadsnelheid van een pagina. Een hogere laadsnelheid van de pagina betekent een betere gebruikerservaring en dat waardeert Google met een betere ranking. De snelheid van een site is een technisch vraagstuk.

Bij Highbiza zijn we in staat om met ons platform en technische kennis een laadsnelheid van negentig procent of hoger te halen. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de afbeeldingen de juiste afmetingen krijgen, is onze responstijd minimaal, volgen we de Google Page Speed Diagnostic Recommendations en gebruiken we de nieuwste technieken op CSS gebied om het gebruik van JavaScript te minimaliseren. Er moeten speciale handelingen verricht worden om een pagina snel te laten laden. Als het gaat om de laadsnelheid van een site op een mobiele device zijn we het beste jongetje van de klas.

Onderhoud


Het belangrijkste uitgangspunt van Highbiza is het onderhouden van zijn producten. Hiervoor gebruiken wij een geautomatiseerde testomgeving. De tests, die elke nacht dus automatisch uitgevoerd worden, bewaken niet alleen de functionaliteit van de site, maar controleren ook het uiterlijk. Daarnaast bewaken we uiteraard de veiligheid.

None

Levensloop

Met onze werkwijze garanderen we de continuïteit van de site of shop. Zo kan u besluiten om extra bouwstenen aan uw site of shop toe te voegen. Of misschien wil u koppelingen maken met datasystemen. Voor het toevoegen van extra producten is geen aanpassing nodig aan de webshop. Maar voor het maken van koppelingen met datasystemen moet dat wel. Dat is geen probleem, omdat de site of shop een goed fundament heeft. Er kunnen dus te allen tijde bouwstenen toegevoegd worden aan uw site of shop. Herbouwen is niet nodig!

Zelfredzaam

Het content management systeem (CMS) dat Highbiza aanbiedt is gebruiksvriendelijk. Een leek kan er gemakkelijk mee uit de voeten. Op de website van Highiza is een uitgebreide handleiding in tekst en videovoorbeelden beschikbaar. Met behulp van deze handleiding kunt u de meest voorkomende aanpassing aan uw webshop zelf doorvoeren. Op deze manier maakt Highbiza het beheren van een site of shop toegankelijk voor iedereen.

None

Beheer over de breedte


Door de standaardisering die Highbiza ontwikkeld heeft, wordt het beheer gemakkelijker. We beheren onze sites en shops ‘in de breedte’. Als er bij een bepaalde bouwsteen een probleem verholpen wordt, worden alle sites en shops met die bouwsteen daar beter van. Eén oplossing volstaat dan vaak dus voor meerdere sites of shops. Daarnaast maakt Highbiza gebruik van standaardsoftware die automatisch wordt geüpdatet.