Magento 1.9 shop ombouwen naar Oscar | Highbiza

Magento 1.9 shop ombouwen naar Oscar door Highbiza

Het is onderhand tijd om up te graden van uw Magento 1.9 webshop (of lager) naar een ander systeem! Waarom? Magento stopt vanaf juni 2020 met het leveren van support voor Magento 1.9 shops en lager. Nu ligt het voor de hand om te kiezen voor een Magento 2.0 (of hoger) webshop. Wij van Highbiza willen u er echter graag op wijzen dat de keuze voor ombouwen naar Oscar een betere is…

Waarom stoppen met een Magento webshop?

Of u nu nog een Magento 1.9 shop hebt, of een 2.x Magento shop: wellicht is het überhaupt geen slecht idee om te kiezen voor een ander systeem. Zo is het bijvoorbeeld het geval dat Magento een technisch ‘zwaar’ pakket is. Dit uit zich in traagheid. Ook staat Magento bekend om moeizame installatie en configuratie. Ook is het zo dat de CMS van Magento uitgebreid is, maar er vaak toch veel beperkingen zijn. Dit mondt uit in nood aan maatwerk, wat bij Magento shops erg duur kan worden.

De voordelen van Magento ombouwen naar webshop systeem Oscar

Het ombouwen van een Magento 1.9 (of hoger) shop naar Oscar is in dit kader een sterk plan. Bij Highbiza verzorgen we de ombouw van A tot Z naar het ‘State of the Art’ systeem Oscar. En Oscar biedt juist alles, waar het Magento aan ontbreekt. Denk aan snelheid, grote schaalbaarheid, veel mogelijkheden (zonder duur maatwerk) en meer. Niet voor niets werken grote partijen als Google, Instagram en Netflix met het mooie Oscar systeem.

magento-19-shop-ombouwen-naar-oscar-highbiza

De betaalbare dienstverlening van webshop specialist Highbiza

Niet alleen Oscar is een goed systeem, de dienstverlening bij Highbiza is ook goed. Bij Highbiza werken enkel gecertificeerde programmeurs met kennis van Oscar. Dit betekent dat u altijd goed geholpen wordt bij het Magento webshop ombouw traject. Ook bieden wij betaalbare diensten: door de mogelijkheid Oscar pakketten af te nemen, wordt u doorlopend geholpen tegen een schappelijke prijs. Wilt u eerst zeker weten of Oscar goed past bij u? Probeer dan de gratis demo! Op die manier weet u, voordat u geld uitgeeft, waar u aan toe bent.

Interesse in het laten maken van een betaalbare webshop, of Magento shop migreren? Wij staan klaar!

Wilt u een nieuwe webshop laten bouwen? Of overweegt u het ombouwen van uw Magento webshop? Wilt u dit laten doen door een ervaren specialist op het gebied van Oscar webshops? Dan bent u bij Highbiza op de juiste plaats. Wij zorgen voor een keurige webshop waarop alles goed werk: aan de voorkant én aan de achterkant. Heeft u vragen over de dienstverlening van Highbiza, het systeem Oscar of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met een hoge gerichtheid op onze klanten ondersteunen we u volledig.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige