Magento 2 webshop of Oscar webshop?

Magento 2 webshop

Magento 2 webshops worden vaak in dezelfde zin genoemd met de woorden duur en tijdrovend. Een Magento 2 webshop vereist een moeizame installatie, het pakket is standaard gericht op de Amerikaanse markt. Het installeren in Nederland kan wel maar is verre van ideaal. Dit komt u al tegen als u de prijzen van producten op uw nieuwe Magento 2 webshop in wilt vullen, grote kans dat u hier rekening moet houden met Amerikaanse btw marges.

Overstappen naar Magento 2? Maak de juiste keuze

Overstappen naar een Magento 2 webshop kan lijken op een voor de hand liggende keuze als u zelf al een Magento 1 webshop heeft. Maar voordat u de keuze voor uw nieuwe webshop maakt zijn er nog wel een aantal dingen te overwegen. Bij een Magento 2 webshop bent u in de basis gelimiteerd tot het pakket van Magento, alles dat hier vanaf wijkt kan al gauw lijden tot een factuur met 4 cijfers. In tegenstelling tot een Oscar webshop waar aanpassingen aan het basis pakket vrijwel vanzelfsprekend lage kosten hebben. Daarnaast is er bij Highbiza al een hoop extra beschikbaar voor klanten door de uitbreidingen die in het verleden gedaan zijn. Hierdoor is een Oscar webshop in alle gevallen een betere keuze dan een Magento 2 webshop.

Voordelen van Oscar webshops

Oscar webshops behoren tot één van de snelste, veiligste en meest betaalbare webshops op de markt. Onze Oscar webshops maken gebruik van Wagtail, een veel veiliger systeem dan de webshops van Magento. Tevens zijn Oscar webshops geschikt voor iedereen, of u nu een groot of klein bedrijf heeftt. Een Magento 2 webshop is bedoeld voor bedrijven die vaak enorme bedragen uitgeven aan hun webshops. Bij Oscar kun je zelf deze keuze maken "the sky is the limit". Bekijk ook eens de webshops van onze klanten >

Magento 2 webshop

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige