Magento migratie webshop: Highbiza levert kwaliteit tegen lage prijs

Magento migratie webshop: Highbiza levert kwaliteit tegen lage prijs

Het is een vervelende waarheid: Magento functioneert tegenwoordig slecht. Veel klachten worden geuit over Magento, ook bij ons. Door het meedragen van onnodige ballast heeft Magento veel hosting capaciteit nodig. Dit maakt Magento dikwijls traag en ook nog eens duur. Nu verzorgen we bij Highbiza uiteraard een oplossing. Wij migreren Magento webshops naar het betere platform Oscar. Hierbij houden wij uiteraard rekening met alle zaken die van belang zijn als het aankomt op het migreren van een webshop. Wilt u meer informatie hebben over Magento migreren? Of wilt u direct aan de slag met ons gespecialiseerde webshop team? Neem dan contact met ons op: wij staan voor u klaar.

Belangrijke zaken om op te letten bij Magento migratie

Nu is het natuurlijk prettig om het ombouwen van uw Magento webshop over te laten aan experts. Experts; die alle belangrijke zaken in acht nemen. En dat zijn wij. Bij het ombouwen van uw Magento webshop letten wij op alle belangrijke zaken. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

  • Vindbaarheid: wij zorgen dat uw webshop beter vindbaar wordt.
  • SEO: ook alle SEO wordt gemigreerd.
  • Zoeken naar optimalisatie: wij adviseren u als er zaken beter kunnen.
  • Snelheid.
  • Veiligheid.

En al het bovenstaande doen wij tegen een goedkope webshop ombouw prijs, middels onze handige webshop pakketten.

Stoppen met Magento, en nu?

U hebt ervoor gekozen uw Magento webshop om te bouwen. Maar naar welk platform wordt uw shop dan eigenlijk omgebouwd? Bij Highbiza bouwen we om naar Oscar. Oscar is een hoog kwalitatief webshop systeem. Bij Oscar kunt u 100 % rekenen op snelheid, veiligheid, schaalbaarheid en meer.

Sparringpartner en webshop specialist Highbiza voor de lange duur

Bij Highbiza vinden we het belangrijk u op de beste manier te ondersteunen. Dit betekent dat we u op de lange duur hulp bieden. Ook staan we altijd klaar om u, waar nodig, te adviseren. Zien wij verbetermogelijkheden? Dan laten wij u dat direct weten. Sterker nog: wij dragen een passende oplossing aan. Of het hierbij nu gaat om SEO, nieuwe hosting of anders; wij helpen u graag meer omzet te behalen met uw webshop.

Magento migratie traject starten? Highbiza staat klaar!

Wilt u aan de slag met Magento migratie? Bij Highbiza regelen we dit voor u. Probeer eerst vooral de gratis demo. Zo weet u precies wat u van ons (en van Oscar) kunt verwachten. Direct iemand spreken? Neem dan contact op met ons webshop team!

magento-migratie-webshop-highbiza-levert-kwaliteit-tegen-lage-prijs.jpg

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige