Magento migreren? Schakel webshop specialist Highbiza in!

Magento migreren?

Schakel webshop specialist Highbiza in!

Het migreren van een webshop: het klinkt wellicht wat vreemd. Met migreren bedoelen we in deze zin het ‘overzetten van uw webshop naar een ander systeem’. Werkt u met Magento en wilt u deze Magento webshop ombouwen naar een beter systeem? Voor Magento migreren staan wij klaar bij Highbiza. Bij Highbiza verzorgen we het ombouwen van uw Magento shop naar het zeer goede systeem Oscar. Wilt u direct iemand spreken over het ombouwen van uw Magento webshop? Neem dan contact met ons op!

Magento migreren: Magento stopt straks met ondersteuning…

Veel ondernemers/organisaties maken op dit moment nog gebruik van de versie Magento 1.9 (of lager). Het is echter zo, dat Magento per juni 2020 al stoppen met het ondersteunen van Magento versies 1.9 en lager. Een overstap naar Magento 2.0 (of hoger) is daardoor noodzakelijk. Deze overstap kan gezien worden als een flinke ingreep. Magento migreren naar Oscar is daardoor een beter idee: Magento 2.0 (en hoger) werkt immers nog steeds vaak niet naar behoren…

De nadelen van Magento als webshop systeem

Een Magento shop is traag (zowel aan de voor- als achterzijde van de webshop). Deze traagheid is kenmerkend voor Magento en leidt ertoe dat bezoekers een Magento shop verlaten. Ook is Magento moeilijk op maat te maken, heeft Magento een flinke hostingcapaciteit nodig en vereist dit systeem constant updates. Een Magento webshop ombouwen is daarom een goede oplossing.

Magento webshop ombouwen? Bij Highbiza kunt u rekenen op webshop experts

Oscar: het ‘State of the Art’ system voor het runnen van een webshop. Oscar is zeer snel, Oscar heeft een Open source werkwijze, hoge schaalbaarheid is onlosmakelijk verbonden aan dit systeem en meer. Wilt u graag een goed werkende webshop? Dan kunt u bij Highbiza terecht voor het migreren van uw Magento webshop naar het Oscar systeem.

Werken met webshop systeem Oscar pakketten bij Highbiza

Bij Highbiza vinden we een aantal zaken belangrijk. Zo willen we u graag doorlopend ondersteunen. Het is bij ons niet zo, dat u er na het ombouwen van uw Magento webshop alleen voor staat. Ook vinden we het belangrijk om niet te duur te zijn. De oplossing: Oscar webshop pakketten van Highbiza. Hiermee staan wij ervoor in u perfect te blijven ondersteunen, zolang als dat voor u nodig is.

Aan de slag met Magento migreren door Highbiza, of een webshop laten maken?

Magento migreren naar een beter systeem? Wilt u werken met een feilloos webshop systeem? Highbiza regelt het voor u. Het fijne is, dat u bij ons kunt beginnen met een gratis demo. Op die manier weet u, zonder geld uit te geven, waar u aan toe bent. Heeft u vragen over Magento 1.9, Magento 2.0, Magento in het algemeen, Oscar of andere aspecten van onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze gespecialiseerde programmeurs en webshopbouwers staan voor u klaar: of het nu om webshop ombouwen of webshop bouwen gaat.

magento-migreren-schakel-webshop-specialist-highbiza

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige