Magento migreren voor een beter resultaat

Magento migreren voor een beter resultaat

Magento als webshop is nog altijd een veel gemaakte keuze. Wist u dat er wereldwijd zo’n 250.000 Magento webshops in gebruik zijn? Dat is behoorlijk! Toch is het zo dat Magento steeds meer problemen oplevert. Magento is traag en daardoor wordt de keuze voor een overstap steeds vaker gemaakt. Bij Highbiza voorzien wij in de migratie van Magento webshops. Hierbij werken wij met Oscar, van Django Python. Direct een van de webshop specialisten spreken van Highbiza? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op!

Hoe kunt u Magento migreren het beste voor zich zien?

‘Migreren’, het klinkt wat vreemd in de context van webshops. Hoe kunt u dit dan het beste definiëren? Stelt u zich voor: u draait al jaren een Magento 1.9 webshop. Nadat u te horen hebt gekregen dat de support voor Magento stopt, wordt u geconfronteerd met een zware update naar Magento 2.0. U wilt iets anders… Maar hoe? U kunt in dit kader uw volledige webshop ‘migreren’. De artikelen, functies en content van de webshop worden verhuisd naar een nieuw systeem (Oscar bijvoorbeeld).  

Maatwerk webshop ombouwen altijd mogelijk

Een Magento shop ombouwen? Wat is daarin de beste keuze? Bij Highbiza bieden we de mogelijkheid uw webshop betaalbaar om te bouwen naar Oscar, draaiend op Django Python. De webshop die hieruit rolt, is precies op maat voor uw bedrijf. Bij Highbiza weten we immers precies hoe we een maatwerk shop voor u maken (migreren).

magento-migreren-voor-een-beter-resultaat.jpg

De grote ‘range’ van klanten voor Magento ombouw bij Highbiza

Bij Highbiza kunnen we veel verschillende soorten klanten ondersteunen in het migreren van Magento webshops. Of u nu kralen verkoopt vanuit uw woonkamer, of een enorme webshop in bouwartikelen hebt: wij kunnen u ondersteunen. Wij vinden het belangrijk op schaalbare wijze te kunnen werken. En groot of klein: u krijgt altijd dezelfde, kwalitatieve ondersteuning. Wij vinden het belangrijk om er te zijn voor onze klanten. Dit betekent ook dat wij instaan voor duurzame hulp.

Magento migreren naar een betere webshop variant?
Kies voor de pakketservice van Highbiza

Bent u onderhand klaar met uw Magento webshop? Of werkt u met een ander webshopsysteem waar u liever vanaf wilt? ‘Time for a change!’ Bij Highbiza verzorgen we de migratie van uw Magento webshop. Daarbij is een gratis demo altijd een optie. Op die manier weet u exact waar u aan toe bent, voordat u kosten gaat maken. En gaat u uiteindelijk kosten maken? Dan kunt u erop rekenen dat u nooit teveel betaalt bij Highbiza. Zo werken wij met zeer handige webshop pakketten, waarbij overal aan is gedacht. Een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige