Magento ombouw: meer snelheid betekent meer conversie

Magento ombouw: meer snelheid betekent meer conversie

Werkt u nog altijd met een Magento webshop? Dan kan het zijn dat u reeds problemen ondervindt op het gebied van laadsnelheid. Magento kan behoorlijk traag zijn aan de front end (en de back end). Wist u dat u hiermee minder conversies krijgt? Dit is een behoorlijk risico. Een slecht werkende webshop zorgt voor minder conversies. Gelukkig kunnen we u bij Highbiza goed helpen. Wij bouwen uw Magento webshop om naar het ‘State of the Art’ systeem Oscar. Hiermee heeft u geen last van trage laadsnelheden. Wilt u direct iemand spreken van Highbiza? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag!

Webshop ombouw Magento: minder conversie door traagheid 

In het kader van webshops zijn conversies makkelijk te definiëren: namelijk de verkoop van uw producten/artikelen. Nu is het zo dat Magento webshops traag zijn. Dit betekent allereerst dat het langer duurt voordat het koopproces is afgerond. Dit leidt al tot minder conversies. Daar komt nog bij dat een trage webshop leidt tot ‘bouncers’. Wat is een bouncer dan precies? Hierbij gaat het om iemand die de webshop verlaat, voordat de conversie is afgerond. Dus samengevat:- Magento werkt traag: afronding verkoopproces duurt langer en hierdoor minder conversie.- Magento werkt traag: klanten verlaten de webshop voordat de koop is afgerond.Simpelweg kan een trage webshop u veel omzet kosten. Het ombouwen van een webshop naar een beter webshop systeem is daarmee een goede investering. 

magento-ombouw-meer-snelheid-betekent-meer-conversie.jpg

Oscar als snel webshop systeem

Heeft u last van de traagheid van Magento? Dan is het wellicht een goed idee een overstap te overwegen. Het ombouwen van uw webshop doen we bij Highbiza naar Magento. Hierbij kunt u rekenen op een webshopsysteem van hoge kwaliteit. Oscar is snel, betaalbaar en veilig. Reken erop dat uw omzet flink hoger kan worden met een snelle Oscar webshop!

Magento laten ombouwen voor meer snelheid? Highbiza regelt het!

U werkt met Magento, of een ander webshop systeem waar u liever vanaf wilt. U wilt uw webshop graag ombouwen, en dit wilt u het liefst zo goedkoop mogelijk laten doen. Wij kunnen u bij Highbiza zeer goed helpen: wij verzorgen kwalitatieve webshop ombouw naar Oscar. Oscar is goedkoop, Oscar is snel en Oscar is veilig. Hiermee kunt u rekenen op een goed werkende webshop. Wilt u eerst weten wat u precies ontvangt, voordat u geld gaat uitgeven? Dan is het bij ons mogelijk een gratis demo aan te vragen. De gratis demo geeft u in wat u kunt verwachten van Oscar, zonder dat u direct kosten maakt. Heeft u nog verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige