Magento ombouw naar een snelle webshop

Magento ombouw naar een snelle webshop

Het hebben van een snelle webshop is prettig. Daarnaast is een snelle webshop belangrijk. Nu is het zo, dat veel webshopeigenaren gebruik maken van Magento. Maakt u gebruik van Magento? Dan is het u vast opgevallen dat Magento juist getypeerd wordt door traagheid. Maar wat kunt u hieraan doen? Bij Highbiza verzorgen we de ombouw van uw Magento shop naar een snelle webshop. Hierbij maken we gebruik van het systeem Oscar. Direct een van de webshop specialisten spreken van Highbiza? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op!

Het belang van snelheid bij ombouw webshop

Een webshop hoort conversie op te leveren. Is een webshop langzaam? Dan zijn er logischerwijs minder conversies mogelijk. Sterker nog: een trage webshop kan betekenen dat kopers afhaken tijdens het proces. Een snelle webshop hoort de standaard te zijn.

Hoe realiseren wij de snelheid bij het ombouwen van uw Magento shop?

Lage laadsnelheden typeren Magento. Om die reden hebben we bij Highbiza een oplossing bedacht. Wij bouwen uw webshop om naar Oscar. Oscar heeft geen ballast in zich: enkel wat nodig is, wordt gebouwd. Dit gaat volgens het ‘don’t repeat yourself’ principe. Uw Magento shop ombouwen naar Oscar levert uiteindelijk meer omzet op: er kunnen immers meer conversies plaatsvinden.

  • Oscar is snel
  • Oscar is superschaalbaar: Veel is mogelijk, met weinig benodigde hosting capaciteit
  • Oscar is goedkoper
  • Oscar is veilig 
magento-ombouw-naar-een-snelle-webshop.jpg

Webshop specialisten Highbiza: kies voor webshop ombouw op maat

Bij Highbiza werken we al jaren met verschillende webshopsystemen. Wij kennen het Magento systeem erg goed, evenals het Oscar systeem. Op die manier is het voor ons mogelijk om uw webshop precies om te bouwen zoals u dat wilt. Bij ons werken enkel gecertificeerde programmeurs en webshop bouwers. Op die manier kunnen wij kwaliteit garanderen in het ombouwproces van Magento naar Oscar.

Nadat Magento stopt met 1.9 overstappen? Kies voor de service van Highbiza

Werkt u nog met Magento 1.9 en wilt u hiervan af? Of werkt u met een ander webshopsysteem waar u liever vanaf wilt? Tijd voor verandering! Bij Highbiza verzorgen we de migratie van uw Magento shop. Daarbij is een gratis demo altijd een goede optie. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent, voordat u kosten gaat maken. En gaat u uiteindelijk kosten maken? Dan kunt u erop rekenen dat u nooit teveel betaalt bij Highbiza. Zo werken wij met handige webshop pakketten, waarbij overal aan is gedacht. Een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige