Magento ombouw naar kwaliteitssysteem Oscar

Magento ombouw naar kwaliteitssysteem Oscar

Het ombouwen van een Magento webshop is tegenwoordig een veelvoorkomende zaak. Magento is traag en vereist telkens ingrijpende updates. Werkt u nog met Magento en overweegt u een overstap naar een ander webshopsysteem? Dan is het prettig om hierbij ondersteuning te krijgen van webshop ombouw specialisten. Bij Highbiza bouwen we uw webshop om naar het kwalitatieve Oscar systeem. Direct een van de webshop specialisten spreken van Highbiza? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om een succes te maken van uw webshop.

Webshop ombouw van Magento naar Oscar: Oscar is veilig

Een veilige webshop is erg belangrijk. Denk eens aan de data die u bijvoorbeeld verzamelt van kopers: deze mag absoluut niet op straat komen te liggen. Door de AVG wetgeving is het belang van veiligheid nog groter geworden! Daarnaast kan het u veel geld kosten als u het doelwit wordt van (bijvoorbeeld) geautomatiseerde hackaanvallen. Oscar is gevrijwaard van dergelijke hackaanvallen. Oscar is een veilig systeem, waarbij u kunt rekenen op veiligheid voor uw bestanden. Een Magento ombouw naar Oscar zou alleen om die reden al erg nuttig zijn. Maar daarnaast…

De schaalbaarheid van Oscar: een grote verbetering op Magento

Oscar heeft een modulaire opbouw waardoor schaalbaarheid mogelijk is. Oscar is op een manier gebouwd, die ervoor zorgt dat overbodige zaken niet ingevoegd worden. Hiermee is er weer ruimte voor heel veel andere opties en functionaliteiten. Op die manier is het mogelijk om Oscar op veel verschillende manieren te bouwen. De code van Oscar is compact en er is geen hinder van nutteloos aanwezig materiaal. Ook een goede reden om uw Magento shop om te bouwen.

magento-ombouw-naar-kwaliteitssysteem-oscar.jpg

Oscar is 5 keer sneller dan Magento!

Laadsnelheden typeren php-platformen als Magento. Deze problemen kunnen enkel opgelost worden met meer hostingcapaciteit. Oscar is een systeem waarbij overbodige ‘ballast’ wordt weggelaten. Hiermee is Oscar een zeer snel webshop systeem. Wist u dat Oscar maar liefst 5 keer sneller kan werken dan Magento, zonder hier enorm veel hostingcapaciteit voor te benutten?

Magento ombouwen naar ‘State of the Art’ systeem Oscar? Kies voor de service van Highbiza

Wilt u graag een snelle webshop en biedt Magento u dit juist niet? Dan is overstappen een goed idee. Bij Highbiza verzorgen we de overstap naar Oscar. Oscar kent, zoals hierboven beschreven, veel voordelen. Daarnaast kent de samenwerking met Highbiza veel voordelen. Zo werken wij met handige webshop pakketten, waarbij overal aan is gedacht. Een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een Magento webshop ombouw.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige