Magento ombouwen is een goede investering

Magento ombouwen is een goede investering

Het belang van een goed werkende webshop is groot. Met een goed werkende webshop, verdient u immers meer geld. Nu is het zo dat veel webshopeigenaren nog altijd Magento gebruiken. Magento werkt echter niet meer zoals het ooit gedaan heeft. Dit kan veel geld kosten, zeker op de lange termijn. Het ombouwen van een Magento webshop is daarmee een goede investering. Bij Highbiza kunnen we u hier perfect mee ondersteunen. Wij bouwen uw Magento shop om naar een kwalitatief webshop systeem. Direct een van de webshop specialisten spreken van Highbiza? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op!

Waarom is Magento een slechte investering?

Magento een slechte investering? Helaas is dit het geval. Magento is behoorlijk duur, zeker als u rekening houdt met de regelmatige updates. Zo stopt Magento per 1 juni 2020 met support voor Magento 1.9 en lager. Hiermee is een dure en ingrijpende update naar Magento 2.0 verplicht. Daarnaast zorgt het trage platform voor afgebroken koopprocessen (door ergernis) en minder conversies. Hiermee is een investering in Magento een slecht idee, evenals de investering en een update van Magento 1.0 naar Magento 2.0.

magento-ombouwen-een-goede-investering.jpg

Het belang van een goede webshop ombouw

Werkt u nog met Magento en heeft u het idee dat u veel omzet verliest door de traagheid en complexiteit ervan? Een webshop ombouw naar Oscar is daarmee een goed idee. De snelle Oscar webshop is ideaal voor de ‘customer experience’. Daarnaast biedt Oscar talloze opties die het gebruik ervan vereenvoudigen.

Magento ombouw naar Oscar als lange termijn investering 

Een Magento webshop laten ombouwen door Highbiza? Daarmee kiest u voor een goede investering op de lange termijn. Oscar levert de kwaliteit die u verwacht van een webshop. Bij Highbiza hebben we ruime ervaring met webshop ombouwtrajecten. Wij kunnen u daarom goed helpen!Magento migreren naar Oscar? Kies voor de pakkettenservice van HighbizaHeeft u genoeg van het dure en trage Magento systeem? Werkt u met een ander webshop platform waar u liever vanaf wilt (Woocommerce bijvoorbeeld)? ‘Time for a change!’ Bij Highbiza verzorgen we de migratie van uw Magento shop. Daarbij is een handige gratis demo altijd een optie. Op die manier kunt u goed inschatten waar u aan toe bent, voordat u kosten gaat maken. En gaat u uiteindelijk alsnog kosten maken? Dan kunt u erop rekenen dat u nooit teveel betaalt bij Highbiza. Daarnaast is het de investering zeker waard op de langere termijn! Zo werken wij met zeer handige webshop pakketten, waarbij overal aan is gedacht. Een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige