Magento ombouwen? Goede keuze!

Magento ombouwen? Goede keuze!

De wereld van e-commerce kent de laatste jaren een enorme opwaartse trend. Steeds meer ‘fysieke’ winkels kiezen voor online verkoop, en e-commerce only shops springen uit de grond. En aan de basis van een succesvolle webshop staat uiteraard het webshop systeem. Nu is het zo dat veel ondernemers nog werken met Magento. Het probleem bij Magento is, dat het niet meer werkt zoals we dit gewend waren. Dit betekent dat het ombouwen van een Magento webshop een goed idee is. Highbiza ondersteunt hierin: wij bouwen uw webshop om naar een kwalitatief systeem. Wilt u uw Magento webshop laten ombouwen? Neem dan contact met onze webshop specialisten en programmeurs op!

Waarom Magento ombouwen naar een ander webshop systeem?

Zoals gezegd werkt Magento niet meer zoals het ooit deed. Magento wordt gekenmerkt door een aantal verschillende problemen:- Magento werkt traag- Magento vereist regelmatig zware installaties en updates- Magento is niet veilig (denk aan geautomatiseerde hackaanvallen)- Magento is duur- Magento vereist flinke hostingcapaciteit voor middelmatige functies- Support stopt voor Magento 1.9 en lagerGenoeg redenen om de overstap naar een kwalitatief systeem te overwegen.

Webshop ombouw: de keuze voor Oscar is een goede

Het is belangrijk om Magento om te bouwen naar een kwalitatief systeem. Bij Highbiza bieden we in dit kader de oplossing: wij bouwen om naar Oscar. Oscar is een webshopsysteem waar vervolgens ook op gebouwd kan worden. - Oscar is snel- Oscar is schaalbaar (er is veel mogelijk)- Oscar is veilig- En Oscar is goedkoop…

magento-ombouwen-goede-keuze

Oscar bij webshop ombouw Magento door Highbiza geregeld

Bij Highbiza kunnen we uw Magento shop zeer betaalbaar ombouwen naar het kwalitatieve Oscar systeem. Onze programmeurs en webshop bouwers hebben in hoge mate verstand van Magento en uiteraard van Oscar. Hiermee kunt u ervan uitgaan dat de webshop exact wordt zoals u dit wenst.

Magento ombouwen? Dat is een goede keuze! Highbiza staat klaar

Een webshop hoort te werken zonder problemen. Trage laadsnelheden, ingewikkelde installaties en bugs horen er gewoon niet bij. Helaas heeft Magento vaak last van deze problemen. Wilt u een webshop zonder problematiek? Laat uw Magento shop dan ombouwen naar Oscar door Highbiza. Wij bieden u een betaalbare webshop ombouwen met langdurige ondersteuning met onze webshop pakketten. Wilt u eerst even zien waar u aan toe bent, voordat u geld uitgeeft? Dat is uiteraard mogelijk: wij bieden u de optie een gratis demo te proberen. Aan de slag met Highbiza voor uw webshop ombouw traject? Neem dan contact met ons op en wij helpen u!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige