Magento ombouwen naar Oscar | webshop specialist Highbiza

Magento ombouwen door webshop specialist Highbiza

Wilt u een Magento shop laten ombouwen naar een beter werkend webshop systeem? Dan bent u bij webshop specialist Highbiza aan het juiste adres. Magento migreren naar ‘State of the Art’ system Django Python/Oscar is onze expertise. Wij zorgen ervoor dat uw webshop goed werkt, en goed blijft werken. Direct iemand van Highbiza spreken? Neem dan contact met ons op!

Waarom Magento migreren naar Django Python/Oscar?

Magento is jarenlang een leidend webshop systeem geweest. Veel webshops draaien tot op de dag van vandaag op Magento (zelfs Magento 1.9 of lager). Het wordt echter duidelijk dat Magento steeds minder werkzaam is. De overgang van Magento 1.9 naar Magento 2.0 (of hoger) is een flinke stap en daarnaast stopt Magento rond juni 2020 met ondersteuning. Een Magento shop migreren naar een betere variant als Oscar is daardoor een goed idee. Hieronder geven we een handig overzicht met nadelen van Magento en voordelen van Oscar (niet limitatief!).

De nadelen van een Magento webshop

  • De Magento shop werkt traag;
  • maatwerk is lastig bij Magento;
  • Magento vereist een grote (en daardoor dure) hostingcapaciteit;
  • support is slecht geregeld bij Magento;
  • Magento heeft vaak updates nodig voor het oplossen van bugs.

De voordelen van een Oscar webshop

  • Oscar wordt gekenmerkt door snelheid;
  • de schaalbaarheid is enorm;
  • door de compacte code heeft Oscar weinig hostingcapaciteit nodig;
  • Oscar is een open source systeem.
magento-ombouwen

Samenwerking met Highbiza voor Magento migratie: waar kunt u op rekenen?

Bij Highbiza verzorgen we Magento migratie naar een nieuwe, snelle, veilige en schaalbare Django Python/Oscar website. Wij verzorgen verder altijd kwalitatieve hosting, een SSL-certificaat, responsiveness, meertaligheid indien gewenst, Google Analytics, SEO optimalisatie en meer.

De ruime ervaring van Highbiza met webshop migratie en meer

Als het aankomt op Magento webshop migratie, kunt u rekenen op ons team. Bij ons werken zeer ervaren programmeurs. Maatwerk is bij ons de standaard. Onze gekwalificeerde programmeurs leveren toegevoegde waarde en verzorgen binnen korte tijd migratie van uw Magento webshop. Hierbij luisteren wij altijd goed naar uw wensen: op die manier is het resultaat van uw hernieuwde webshop perfect.

Aan de slag met Magento shop ombouwen door Highbiza

Bent u klaar met de trage Magento webshop en wilt u werken met een ‘state of the art’ webshop systeem? Highbiza staat voor u klaar. Het fijne is, dat u bij ons kunt beginnen met een gratis demo. Op die manier weet u kosteloos waar u aan toe bent. Heeft u vragen over Magento 1.9, Magento 2.0, Magento in het algemeen, Oscar of andere aspecten van onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze gespecialiseerde programmeurs en webshopbouwers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige