Magento ombouwen voor beter resultaat

Magento ombouwen voor beter resultaat

Een goed functionerende webshop is niet alleen prettig: het is ook belangrijk. Als een webshop slecht functioneert, kan dit leiden tot omzetverlies. In de wereld van webshops horen we bij Highbiza steeds meer geluiden over het slecht functioneren van Magento. Magento werkt niet meer zoals het ooit gedaan heeft, tot grote ergernis van webshopeigenaren. Toch blijkt het zo te zijn dat er nog ontzettend veel met Magento gewerkt wordt. Maar is Magento ombouwen niet een beter idee? Bij Highbiza onderstrepen we het belang van een goed functionerende webshop. Om die reden bieden we voordelige ombouwpakketten voor webshops. Direct iemand spreken van Highbiza? Neem contact met ons op!

Werkt u nog steeds met Magento?

Nog steeds maken er meer dan 250.000 webshophandelaren wereldwijd gebruik van Magento webshops. Het systeem draait al op volle toeren sinds 2008, en is daarom ook een veel gebruikte optie voor webshops. Het is echter zo, dat Magento steeds minder aantrekkelijk wordt voor webshopeigenaren. Werkt u nog met Magento? Dan is het de moeite waard om een overstap te overwegen.

Stoppen met Magento als webshop systeem: Magento ombouwen

Waarom is het een goed idee om een Magento shop om te bouwen en daarmee de overstap te wagen? Allereerst is Magento een nogal traag webshopsysteem. Het laden van pagina’s duurt lang en de traagheid is merkbaar aan de voor- en achterzijde. Ook staakt Magento ondersteuning voor Magento 1.9 shops en lager per juni 2020. Ondervindt u aldus problemen naast de traagheid? Dan kunt u geen beroep meer doen op support. Verder kosten updates en installaties erg veel tijd bij Magento. Deze tijd is kostbaar; aangezien een webshop gewoon hoort te draaien.

magento-ombouwen-voor-beter-resultaat.jpg

Het belang van een goed functionerende webshop niet te onderschatten

Een webshop hoort goed te functioneren. Verkoopt u verschillende artikelen online? Dan is het te verwachten dat u flinke omzet misloopt wanneer uw webshop niet naar behoren werkt. Dit kan stevige gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Om die reden is het ombouwen van een webshop naar een beter werkend systeem zeker een goed idee.

En welk systeem dan?

Bij Highbiza bouwen we webshops om naar Oscar, draaiend op Django Python. Dit systeem is van hoge kwaliteit. Met Oscar kunt u rekenen op hoge schaalbaarheid en snelheid voor uw webshop. Problemen als traagheid en slechte support zijn verleden tijd.

Magento ombouwen naar een beter webshopsysteem? Kies voor de dienstverlening van Highbiza

Bent u helemaal klaar met uw Magento shop? Of werkt u met een ander webshopsysteem waar u onderhand genoeg van hebt? ‘Time for a change!’ Bij Highbiza verzorgen we de ombouw van uw Magento shop. Daarbij is een gratis demo altijd een mogelijkheid. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent, voordat u kosten gaat maken. En gaat u kosten maken? Dan kunt u erop rekenen dat u nooit teveel betaalt bij Highbiza. Zo werken wij met zeer handige webshop pakketten, waarbij overal aan is gedacht. Een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige