Magento shop laten maken? Oscar is een betere keuze

Magento shop laten maken? Oscar is een betere keuze

Wilt u een webshop laten maken? Dan kan het zijn dat u de keuze voor een Magento webshop in overweging hebt genomen. Dat is niet erg vreemd: Magento is één van de bekende namen als het gaat om webshopsystemen. Nu is het echter zo dat het tegenwoordig niet per se voordelig is om te werken met Magento. Als Magento specialist kunnen wij zelfs stellen dat er tegenwoordig een betere mogelijkheid is. Een webshop laten maken met Oscar is namelijk een aanrader. Bij Highbiza werken we intensief met dit systeem. Dit betekent dat we u goed kunnen ondersteunen met de bouw van een Oscar shop, of het ombouwen van uw Magento shop.

Een webshop laten maken met Magento kent verschillende nadelen

Zoals aangegeven is Magento jarenlang een van de marktleiders geweest op het gebied van webshopaanbieders. Toch werkt Magento tegenwoordig niet goed meer. Veel klachten stromen binnen… Hieronder een overzicht van de meest kernachtige nadelen van Magento:

  • Magento werkt traag.
  • Onderhoud aan een Magento shop is intensief.
  • Magento heeft een slecht werkende zoekfunctie. 
  • Magento stopt per juni 2020 met ondersteuning voor Magento 1.9 en lager: hierdoor is een zware update naar 2.0 of hoger noodzakelijk.

Een webshop laten maken met Oscar of webshop ombouwen naar Oscar?

Bij Highbiza verzorgen we de bouw van uw webshop met het State of the Art systeem Oscar. Ook kunnen wij er uiteraard voor zorgen dat uw huidige Magento webshop wordt omgebouwd naar een beter systeem. Oscar kent een aantal voordelen, die ervoor zorgen dat het een zeer goede webshop optie is.

De voordelen van Oscar

  • Open source: u blijft eigenaar van de code van de webshop. 
  • Oscar is razendsnel.
  • DRY-Principe in de code: snelheid wordt versterkt hierdoor. 
  • Compacte code, weinig hostingcapaciteit vereist.
  • Zeer veilig. 
  • Hoge schaalbaarheid.
magento-shop-laten-maken-oscar-een-betere-keuze

De gespecialiseerde dienstverlening van Highbiza

Bij Highbiza hebben we ruime ervaring met ombouwen van Magento shops, en uiteraard met het Oscar systeem. Dit betekent dat wij altijd zorgen voor een passend resultaat voor uw webshop. Kwaliteit staat voorop, net als maatwerk.

Een Oscar webshop laten bouwen of Magento shop laten ombouwen door webshop specialist Highbiza

Wilt u werken met een ‘State of the Art’ webshop? Of wilt u een Magento shop laten ombouwen naar een beter systeem? Highbiza staat klaar om u te ondersteunen in de omschakeling. Het fijne is, dat u bij ons kunt beginnen met een gratis demo. Op die manier weet u kosteloos waar u aan toe bent. Heeft u vragen over Magento 1.9, Magento 2.0, Magento in het algemeen, Oscar of andere aspecten van onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze webshop experts staan klaar voor het geven van advies!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige