Magento shop ombouwen naar Oscar | Highbiza

Magento shop ombouwen naar Oscar

Een webshop laten maken is een handige manier om uw spullen aan de man te brengen in dit digitale tijdperk. Veel bedrijven maken om die reden dan ook gebruik van webshop systemen als Magento. Maar is dit systeem nog steeds wel ‘toekomst proof’? Zijn er geen betere alternatieven? Het antwoord dat Highbiza hier stellig op kan geven: verbetering door Magento shop ombouwen is absoluut mogelijk. Bij Highbiza bouwen we uw Magento shop om naar kwaliteitssysteem Oscar. Meteen een van onze Oscar webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op. 

Wat u moet weten over het ombouwen van een Magento webshop

Het ombouwen van een Magento webshop naar Oscar is een vrij bewerkelijk proces. Wees echter niet getreurd: u hoeft dit niet zelf te doen. Bij Highbiza hebben we ruime ervaring met de Oscar technologie. Dit betekent dat uw Magento webshop op door u gewenste wijze kunnen ombouwen. Hierbij staan wij uiteraard in voor maatwerk en kwaliteit.

De nadelen van Magento als webshop systeem

Maar waarom überhaupt een Magento shop ombouwen naar Oscar? Allereerst maken veel bedrijven nog gebruik van Magento 1.9 of lager. De support voor deze versie(s) stopt binnenkort. Dit betekent dat een update naar Magento 2.0 of hoger vereist is. Dit is echter een behoorlijk ingrijpende update. Mede om die reden is het beter gelijk over te gaan op Oscar. Magento wordt namelijk beoordeeld als traag, onhandig en gedateerd.

De voordelen van Oscar als webshop systeem: geïmplementeerd door Highbiza

Oscar is een waar State of the Art webshop systeem. Oscar werkt snel, helder en is gebruiksvriendelijk. Met Oscar kunt u tot wel 9 betalingsopties bieden aan uw klant, enorme catalogussen zijn optioneel en meer. En het fijne is: door de ruime ervaring van Highbiza met het Oscar systeem is uw webshop binnen no time weer live.

magento-shop-ombouwen-naar-oscar-highbiza

Profiteer van voordelige pakketten bij webshop specialist Highbiza

Bij Highbiza bieden we Oscar webshop pakketten. Deze pakketten zijn een voordelige oplossing voor langlopende trajecten. Na de ombouw van de Magento shop laten we u immers niet in de steek: wij verzorgen onderhoud en meer vanuit Highbiza. Zo kunt u het maximale uit uw webshop halen, zonder na te denken over de technische aspecten hiervan.

Interesse in het laten maken van een betaalbare webshop, of Magento shop migreren? Wij staan klaar!

Een verouderde Magento webshop laten ombouwen wegens slechte werkzaamheid? Heeft u zelf te weinig kennis van Magento migreren naar een beter platform? Dan bent u bij Highbiza op de juiste plaats. Wij zorgen voor een keurige webshop waarop alles goed werk: aan de voorkant én aan de achterkant. Heeft u vragen over de dienstverlening van Highbiza, het systeem Oscar of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met een hoge gerichtheid op onze klanten ondersteunen we u volledig.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige