Magento shop ombouwen? Schakel webshop specialist Highbiza in!

Magento shop ombouwen?

Schakel webshop specialist Highbiza in!

Een Magento platform is jarenlang dé manier geweest om een webshop te draaien. Een webshop laten maken met Magento is tijden lang een goede keuze geweest. Tegenwoordig is er echter vraag naar verandering. Als webshop specialist houden wij ons bij Highbiza daarom bezig met Magento ombouwen naar een beter systeem. Wij bieden u alle voordelen van ‘State of the Art’ webshop systeem Oscar. Meteen een van onze webshopbouwers spreken? Neem dan contact met ons op!

Magento migreren: het systeem noopt tot verandering…

In juni 2020 stopt Magento 1.x (de nieuwste versie hiervan is Magento 1.9). Dit betekent dat een update naar Magento 2.0 of hoger vereist is. Dit is een flinke update, die veel tijd en moeite kost. Een Magento shop is traag… Dit betekent dat er steeds meer vraag is naar snellere en betere systemen voor het ‘draaien van een webshop’.

Webshop ombouwen: welk systeem dan?

Een webshop laten maken met een nieuw systeem? Of een Magento shop ombouwen? Bij Highbiza werken we met Oscar. Oscar is een erg goed systeem voor het hebben van een webshop. Oscar kent flink wat voordelen in de werkzaamheid. Laten we er een aantal noemen…

magento-shop-ombouwen-schakel-webshop-specialist-highbiza

De voordelen van webshop ombouwen naar Python/Oscar

  • Veiligheid: Oscar is onder andere vrij van geautomatiseerde hackaanvallen, die bij Magento bijvoorbeeld vaak voorkwamen.
  • Hoge schaalbaarheid: De modulaire bouw van Oscar maakt het mogelijk op eenvoudige wijze een uitgebreide webshop op te zetten.
  • Snelheid: Wist u dat Oscar 5 keer sneller laadt ten opzichte van een Magento webshop?
  • 50% lagere kosten!

De dienstverlening op maat van webshop Python/Oscsar specialist Highbiza

Bij Highbiza kennen we het ‘State of the Art’ webshop systeem Oscar als geen ander. Dit betekent dat wij u goed kunnen ondersteunen, nadat wij uw Magento shop hebben gemigreerd. Wij ondersteunen u met handige webshop pakketten. Dit betekent dat u na het ombouwen van uw Magento shop er niet alleen voor staat: wij blijven u zolang als nodig ondersteunen.

Aan de slag met Magento shop ombouwen door Highbiza, of webshop laten maken!

Wilt u werken met een ‘state of the art’ webshop systeem? Werkt Magento voor u veel te traag? Highbiza staat voor u klaar. Het fijne is, dat u bij ons kunt beginnen met een gratis demo. Op die manier weet u, zonder geld uit te geven, waar u aan toe bent. Heeft u vragen over Magento 1.9, Magento 2.0, Magento in het algemeen, Oscar of andere aspecten van onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze gespecialiseerde programmeurs en webshopbouwers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige