Magento shop traag? Highbiza staat voor u klaar met een oplossing

Magento shop traag? Highbiza staat voor u klaar met een oplossing

Highbiza weet goed wat er speelt in de wereld van webshops. Zo is het ons ook ter ore gekomen dat Magento dikwijls niet meer naar behoren werkt. Veel webshopeigenaren zitten in de knoop met het systeem. Zij zoeken een betere manier om de webshop draaiende te houden. Bij Highbiza bieden we oplossingen: wij kunnen uw Magento shop ombouwen naar een beter werkende webshop. Meteen een van onze Oscar webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op. 

Waarom werkt Magento als webshop niet meer naar behoren?

Magento is jarenlang een van de grootste webshopplatforms geweest. Het lijkt echter zo te zijn dat Magento weinig bezig is geweest met bepaalde innovaties. Hierdoor werken de huidige Magento systemen traag. Updates duren lang, onderhoud is intensief en de benodigde hostingcapaciteit is flink. Ook is het zo, dat Magento per juni 2020 geen ondersteuning meer zal leveren bij Magento 1.9 shops en lager…

Trage Magento shop ombouwen naar Oscar

Het is erg vervelend om te moeten werken met een webshop die traag is. Het ombouwen van een trage Magento webshop is daarmee een ideale uitkomst. Bij Highbiza verzorgen we de ombouw van Magento shops op maat. We hebben ruime ervaring met de verfijnde Oscar technologie

Webshop specialisten bij Highbiza voor Magento ombouw

Bij Highbiza werken gespecialiseerde webshopbouwers en programmeurs. Ons specialisme zorgt ervoor dat wij u perfect kunnen ondersteunen in het ombouwtraject van uw Magento shop. Maatwerk, samenwerking en kwaliteit zijn voor ons belangrijk. Op die manier lukt het ons een webshop precies te maken, zoals u dat verwacht.

magento-shop-traag-highbiza-staat-voor-u-klaar-met-een-oplossing.jpg

Betaalbare dienstverlening door Highbiza bij Magento ombouwen

Een betaalbare ombouw van uw Magento shop? Bij Highbiza is dit mogelijk. Wij staan in voor duurzame ondersteuning, tegen een zeer acceptabele prijs. Bij Highbiza bieden we Oscar webshop pakketten. Met deze pakketten kun je jarenlang profiteren van onze webshop kennis.

Uw trage Magento shop ombouwen? Wij staan klaar!

Een trage en oudere Magento webshop laten ombouwen naar een systeem van kwaliteit? Heeft u zelf te weinig tijd of kennis van Magento ombouwtrajecten naar een beter webshop platform? Dan bent u bij Highbiza aan het juiste adres. Wij zorgen voor een keurige webshop waarop alles vloeiend werkt: aan de voorkant én aan de achterkant. Heeft u vragen over de dienstverlening van Highbiza, het systeem Oscar of heeft u een andere vraag over webshops? Aarzel dan absoluut niet om contact met onze webshop specialisten op te nemen. Met een hoge gerichtheid op onze klanten ondersteunen we u volledig.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige