Magento stopt met support voor Magento 1.9

Magento stopt met support voor Magento 1.9

Het leven van webshopeigenaren gaat niet over rozen. Telkens worden er updates geëist voor webshopsystemen, en is er een wildgroei aan regelgeving voor webshops. Tot overmaat van ramp stopt Magento met de support voor Magento 1.9. Dit betekent eigenlijk dat een update naar Magento 2.0 verplicht is. Het ombouwen van een Magento shop wordt daardoor aantrekkelijk. Bij Highbiza kunnen we hierin voorzien. Direct een van de webshop specialisten spreken van Highbiza? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op!

Wat te doen na het stoppen van Magento support voor Magento 1.9 en lager?

Magento staakt support voor Magento 1.9 en lager. Nu zijn er twee opties:1. Een zware en ingrijpende (en dure) update naar Magento 2.02. Een Magento shop ombouwen naar een beter systeemDe tweede optie onderstrepen wij. We leveren webshop ombouw voor (onder andere) Magento stores en werken hierbij met een kwalitatief systeem.

Oscar (Django Python) na Magento ombouw

Een Magento webshop ombouwen? Wij kunnen u goed helpen. Bij Magento verzorgen we de ombouw van webshops naar het hoog kwalitatieve Oscar, draaiend op Django Python. Dit systeem is schaalbaar, snel en veilig. Daarnaast bieden wij deze ombouw betaalbaar aan.

magento-stopt-met-support-voor-magento-19.jpg

Werken met Highbiza aan webshop migratie

Bij Highbiza kunt u rekenen op een aantal voordelen in de samenwerking. Hieronder zetten we een aantal voordelen op een rij:- Ervaring: Bij Highbiza werken we sinds jaar en dag met verschillende webshopsystemen. Ombouw is hierdoor eenvoudig voor ons.- Eerdere successen: De ombouwprocessen bij Highbiza worden getypeerd door kwaliteit. Wij kunnen u, desgevraagd, inzicht geven in afgeronde projecten. - Betaalbaarheid: Het ombouwen van webshops hoeft helemaal niet zoveel geld te kosten. Bij Highbiza bieden we deze dienstverlening betaalbaar aan. Wij werken met handige en goedkope webshop pakketten!- Maatwerk: Maatwerk is belangrijk. Wij zorgen ervoor dat uw webshop precies wordt zoals u dit verwacht. Daar kunt u bij Highbiza op bouwen.

Nadat Magento stopt met 1.9 overstappen? Kies voor de service van Highbiza

Werkt u nog met Magento 1.9 en wilt u hiervan af? Of werkt u met een ander webshopsysteem waar u liever vanaf wilt? Tijd voor verandering! Bij Highbiza verzorgen we de migratie van uw Magento shop. Daarbij is een gratis demo altijd een goede optie. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent, voordat u kosten gaat maken. En gaat u uiteindelijk kosten maken? Dan kunt u erop rekenen dat u nooit teveel betaalt bij Highbiza. Zo werken wij met handige webshop pakketten, waarbij overal aan is gedacht. Een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige