Magento traag? Helaas wel…

Magento traag? Helaas wel...

Een trage webshop is een van de grootste ergernissen binnen de wereld van e-commerce. Trage laadtijden zorgen niet alleen voor ergernissen bij klanten: ook webshopeigenaren storen zich er mateloos aan. Dit is logisch, want een trage webshop resulteert uiteindelijk in minder omzet. Werkt u met een Magento webshop? Dan is het u vast al eens opgevallen dat dit webshop systeem ontzettend traag is. Maar wat nu te doen? Kost een Magento webshop ombouw niet ontzettend veel tijd en geld? Dat valt mee, kunnen we u bij Highbiza vertellen. Wij verzorgen betaalbare webshop ombouw zodat u niet meer te maken heeft met het trage Magento webshop systeem. Interesse in het ombouwen van uw Magento webshop? Neem dan contact op met onze webshop specialisten. Wij staan klaar om u van A tot Z te ondersteunen.

Waarom is Magento zo traag?

Magento is een php platform. Dit platform kent een enorme complexiteit en draagt onnodig veel ballast mee. Dit betekent dat er enorm veel hosting capaciteit benodigd is, om de Magento webshop enigszins normaal te laten functioneren. Dit is natuurlijk onnodig: er zijn genoeg manieren om een snelle webshop te hebben, zonder dat u te maken heeft traagheid. Bij Highbiza hebben we uiteraard een goede oplossing voor handen.

Magento ombouwen de oplossing? Wel met het juiste systeem

Werkt u nog, net als 250.000 andere webshopeigenaren, met het trage Magento systeem? Dan is het uiteraard van belang hier een oplossing voor te realiseren. Het ombouwen van een Magento webshop kan in deze situatie de oplossing bieden. Zeker wanneer deze Magento ombouw wordt gedaan naar een beter systeem! Bij Highbiza bouwen we uw Magento webshop om naar Oscar. Oscar is een webshop systeem dat gekenmerkt wordt door hoge kwaliteit. Oscar is snel, schaalbaar, veilig en ook nog een betaalbaar.

Professionele webshop bouwers Highbiza

Zelf aan de slag gaan met het ombouwen van een webshop is niet altijd een goede keuze. Het is beter om dit ombouw traject over te laten aan echte specialisten. Bij Highbiza verzorgen we daarom dan ook webshop ombouw naar Oscar. En hierbij staan onze gespecialiseerde programmeurs in voor maatwerk. Door goed te luisteren en goed samen te werken, zorgen wij ervoor dat uw webshop in precies de juiste staat wordt gebracht.Magento vervangen voor een beter systeem? Highbiza staat klaar om u volledig te ondersteunenHeeft u interesse in de dienstverlening van webshop specialist Highbiza? Aarzel dan niet om contact  met ons op te nemen. Wij bieden u voordelige diensten in de vorm van webshop pakketten, uiteraard ook bij ombouw. Wilt u eerst even weten waar u aan toe bent? Probeer dan de gratis demo. Zo geeft u niet direct geld uit, maar kunt u wel beoordelen of onze service past bij uw hulpvraag.

magento-traag-helaas-wel

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige