Magento is traag: ombouwen goed idee

Magento is traag: ombouwen goed idee

Werkt u op dit moment met een Magento webshop? Dan is het u waarschijnlijk opgevallen dat deze shop gekenmerkt wordt door traagheid. Magento is op veel punten al lange tijd niet meer het systeem dat we ooit kenden… Het ombouwen van een Magento shop ligt daarmee voor de hand. Maar naar welk systeem Magento ombouwen vervolgens? Bij Highbiza vinden we het belangrijk om u goed te informeren over deze punten. Ook bieden wij uiteraard een goede oplossing voor het vervangen van uw Magento webshop. Direct een van onze ervaren webshop specialisten spreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Wat maakt Magento zo traag?

Magento is lange tijd een van de meest populaire e-commerce platformen geweest. Maar helaas: niets is perfect. Magento kent veel nadelen, die steeds meer in het oog springen. Hierbij is een van de meest grote problemen de trage laadtijd aan de voorkant (front end). Doordat Magento enorme hostingcapaciteit nodig heeft, het programma erg ingewikkeld is en opties niet goed op elkaar aansluiten; wordt Magento gekenmerkt door traagheid… 

Waarom is het ombouwen van een Magento shop een goed idee?

Allereerst is Magento, als besproken, nogal traag. Daarnaast is Magento een duur systeem en is het lastig om tot maatwerk te komen. Het ingewikkelde systeem leent zich hier gewoon niet voor. Daarnaast staakt Magento support voor Magento 1.9 en lager. Dit is vervelend: een dure, ingrijpende en tijdrovende update naar Magento 2 is hiermee eigenlijk verplicht.

De oplossing: ombouw van Magento naar Oscar

Het ombouwen van een Magento webshop is een goed idee. Hierbij is het uiteraard van belang om een goed webshop systeem als oplossing te hebben. Bij Highbiza werken we daarom met Oscar. Oscar is een platform dat draait op Django Python. Dit systeem is hoog kwalitatief en ook nog eens betaalbaar. 

  • Oscar is snel
  • Oscar is betaalbaar
  • Schaalbaarheid is hoog
  • Er is support!
magento-traag-ombouwen-goed-idee.jpg

Webshop specialist Highbiza: migratie en ombouw

Bij Highbiza bouwen we al lange tijd webshops om. Op ons team kunt u dan ook 100 % rekenen. Al onze webshop specialisten weten precies hoe zij maatwerk moeten leveren. Daarnaast verzorgen wij de ombouw van uw webshop betaalbaar! 

Stoppen met Magento en ombouwen naar Oscar? Laat Highbiza dit voor u regelen!

Dat Magento traag is, is onderhand duidelijk. Een overstap naar een beter webshop systeem is hierbij een goede oplossing. En deze oplossing is een voor de hand liggende: namelijk de overstap naar het webshop systeem Oscar. Bij Highbiza verzorgen we de Magento ombouw van A tot Z. Wilt u uw Magento shop ombouwen naar Oscar? Vraag dan een gratis demo aan of ga direct met ons aan de slag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze webshop specialisten staan klaar om u te ondersteunen!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige