Magento verbouwen naar Oscar door Highbiza

Magento verbouwen naar Oscar door Highbiza

Bij Highbiza werken we altijd hard aan het ondersteunen van trends in de ‘webshop wereld’. Zo is het ons opgevallen dat steeds meer webshopeigenaren kiezen voor de ombouw van een Magento webshop. Redenen hiervoor lopen uiteen. Maar waar dan precies op letten bij het ombouwen van een Magento shop? En waarom kunt u dit het beste bij een specialist laten doen? Bij Highbiza ondersteunen we u bij het verbouwen van een Magento shop. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld een volledig nieuwe Oscar shop voor u bouwen. Direct iemand spreken van Highbiza? Neem dan contact met ons op.

Waar goed op letten bij Magento shop verbouwen?

Bent u van plan uw Magento shop te verbouwen naar een beter werkend systeem? Dan maakt u een goede keuze. Hierbij is het vooral goed om te letten op de door u beoogde resultaten. Wilt u een exacte kopie van de webshop? Of is er ruimte voor optimalisatie? Het beste is te kiezen voor samenwerking met een webshop specialist. Op die manier weet u zeker dat uw webshop op gedegen wijze wordt omgebouwd. Bij Highbiza verbouwen we uw Magento shop naar Oscar.

Waarom kiezen voor ombouw van uw Magento shop?

Magento is niet meer wat het geweest is. Veel klachten worden geuit over het trage Magento systeem, waar wel erg veel hostingcapaciteit voor nodig is. Daarnaast stopt Magento per juni 2020 met het ondersteunen van Magento 1.9 versies en lager. Hiermee is een zware update vereist. Genoeg redenen om toch eens een andere webshop te overwegen…

magento-verbouwen-naar-oscar-door-highbiza

Oscar als webshopsysteem in plaats van Magento

Bij Highbiza kunnen we voor u een webshop ombouwen naar het webshopsysteem Oscar. Oscar kent enorm veel voordelen. Zo is Oscar veilig, AVG proof, snel en schaalbaar. En ook niet onbelangrijk: de ombouw naar een Oscar shop is goed te betalen bij Highbiza. Wij verrichten de ombouw tegen eerlijke prijzen, bijvoorbeeld middels handige webshop pakketten. Op die manier bent u niet zoveel geld kwijt als bij het bouwen van een peperdure Magento shop.

Aan de slag met Magento verbouwen door Highbiza, of een webshop laten maken?

Uw Magento shop verbouwen en daarmee migreren naar een beter systeem? Liever werken met Oscar? Highbiza regelt de gehele ombouw voor u. Het fijne is, dat u bij ons kunt beginnen met een gratis demo. Op die manier weet u, zonder kosten te maken, waar u aan toe bent. Heeft u vragen over Magento 1.9, Magento 2.0, Magento in het algemeen, Oscar of andere onderdelen van onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag op een adviserende, constructieve manier. Een goed werkende webshop is hiermee binnen handbereik.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige