Magento vervangen met beter systeem bij Highbiza

Magento vervangen met beter systeem bij Highbiza

Het hebben van een webshop is een zeer handige manier om uw spullen aan de man te brengen. Ofwel u hebt een fysieke winkel met daarnaast een webshop, ofwel u hebt een magazijn vanuit waar u verkoopt. Een kwalitatief webshopsysteem dat hoge conversie ondersteunt is hierbij zeer belangrijk. In dit kader is het goed om aan te stippen dat er nog altijd veel webshopeigenaren gebruik maken van het traag werkende Magento. Magento biedt geen goede ondersteuning en zorgt voor veel problemen, die leiden tot lagere webshop omzet. Magento vervangen met een beter webshop systeem is daardoor een goede overweging. Bij Highbiza verzorgen we deze webshop ombouw. Direct een van onze ervaren webshop specialisten spreken? Neem dan contact op met onze specialisten.

Waarom is Magento aan vervanging toe?

Magento is jarenlang een webshop platform geweest waar men zonder problemen gebruik van kon maken. Het probleem is echter, dat Magento achter is gebleven op het gebied van bepaalde ontwikkelingen. Het php platform Magento is traag, waardoor conversies automatisch lager liggen. Dit is erg vervelend en kost ondernemers logischerwijs omzet. Daarnaast stopt Magento met support voor Magento 1.9 en lager. Hierdoor is een ingrijpende en dure update naar Magento 2.0 noodzakelijk. Zonder support is het immers lastig om een webshop draaiende te houden. Magento vervangen dan maar…?

Magento vervangen, maar met welk systeem dan precies?

Het vervangen van de Magento webshop wordt een steeds logischere keuze. Uiteraard wil je bij het ombouwen van een Magento webshop wel zeker weten dat het resultaat goed is. Bij Highbiza verzorgen we daarom Magento ombouw naar het kwalitatieve Oscar webshop systeem. Hiermee weet u in ieder geval zeker dat uw webshop op de juiste wijze functioneert. Oscar wordt gekenmerkt door kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid. Het ombouwen van een Magento webshop kunnen we bij Highbiza goed voor u regelen!

De webshop specialisten van Highbiza

Bij Highbiza kunt u rekenen op een gespecialiseerd team webshop bouwers met veel verstand van verschillende webshop systemen. Wij kunnen uw Magento vervangen met een beter functionerend webshop systeem. Hiermee garanderen wij kwaliteit en ondersteuning voor de lange duur.Aan de slag met webshop ombouw? Highbiza staat voor u klaar!Wilt u Magento vervangen omdat u met een sneller, beter en veiliger webshop systeem wilt werken? Aarzel dan niet om met ons aan de slag te gaan. Wij leveren een betaalbare ombouw naar het State of the Art Oscar systeem. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Probeer dan eens een gratis demo. Zo weet u waar u aan toe bent, voordat u geld gaat uitgeven. Meteen aan de slag of heeft u nog vragen? In beide gevallen kunt u contact opnemen met ons. Wij ondersteunen u van A tot Z in het ombouwproces van uw Magento shop.

magento-vervangen-met-beter-systeem-bij-highbiza

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige