Magento webshop ombouwen naar Oscar

Magento webshop ombouwen naar Oscar

Heeft u momenteel een Magento webshop? Dan kan het zijn dat u overweegt over te stappen naar een ander webshop systeem. Magento shops staan immers bekend als traag. Wist u dat wij u bij Highbiza kunnen ondersteunen met het ombouwen van uw Magento webshop? Hierbij maken wij gebruik van het hoog kwalitatieve webshop systeem Oscar. Onze ombouwdiensten voor Magento shops zijn betaalbaar en maatwerk is de standaard. Wilt u direct iemand spreken over het ombouwen van uw Magento webshop? Neem dan contact met ons op!

Waarom Magento shop ombouwen?

Magento werkt tegenwoordig niet meer naar behoren. Veel klachten worden geuit op het ietwat trage webshopsysteem. Updates zijn ingrijpend, en voor de kleinste veranderingen is grote hostingcapaciteit nodig. Daarnaast is het zo dat Magento vanaf juni 2020 geen ondersteuning meer biedt voor Magento 1.9 shops en lager. Dit is problematisch voor veel webshopeigenaren. Een ingrijpende update naar het nog steeds slecht werkende Magento 2.0 is onvermijdelijk. Een overstap naar het webshopsysteem Oscar is in dit kader een verademing.

De verfijnde techniek van webshop systeem Oscar

Oscar is een kwalitatief e-commerce systeem. Oscar is opgezet op basis van vrijwel geen aannames. Uitbreidingen en aanpassingen zijn daarom eenvoudig door te voeren. Ook heeft Oscar een krachtige kern. Het webshopsysteem is perfect voor allerlei verschillende soorten webshops: groot of klein. Bij Highbiza kennen we de Oscar techniek van A tot Z: wij werken hier immers al een tijd mee.

magento-webshop-ombouwen-naar-oscar-1

Betaalbare Oscar webshop systeem pakketten van Highbiza

Bent u webshopeigenaar (ondernemer)? Dan kent u het belang van ‘geld besparen’. Bij Highbiza denken wij graag mee met u. Daarom bieden wij betaalbare diensten als het gaat om Magento shops ombouwen. Wij bieden namelijk verschillende webshop Oscar pakketten. Met deze webshop pakketten van Highbiza betaalt u weinig voor duurzame ondersteuning. Wij zorgen er voor een minimaal bedrag voor dat uw webshop goed blijft draaien.

Wilt u een Magento shop laten ombouwen naar Oscar? Kom in contact met Highbiza!

Een Magento shop laten ombouwen omdat deze niet meer naar behoren werkt? In dat kader is het verstandig samen te werken met een echte Oscar expert. Bij Highbiza kunnen we u goed helpen. Wij bouwen uw Magento shop eenvoudig om naar het State of the Art systeem Oscar (of Python). Wilt u iemand spreken om precies te weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Een van de ervaren webshop experts zal u meer uitleg geven over het ombouwen van uw Magento webshop!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige