Magento webshop of Oscar webshop?

Magento webshop of Oscar webshop?

Het hebben van een webshop is tegenwoordig de norm wanneer u producten/artikelen verkoopt. Veel fysieke winkels hebben er zelfs een webshop naast. Nu zijn er veel verschillende systemen om een webshop op te laten draaien. Magento is een van deze systemen: er wordt nog altijd veel gebruik gemaakt van Magento. Nu is het echter zo, dat er steeds meer klachten zijn over dit platform. Magento werkt traag, Magento is te duur en de support is niet wat het geweest is. Het ombouwen van een Magento webwinkel is daarmee een goede optie. Bij Highbiza kunnen we uw Magento webwinkel ombouwen naar het Oscar systeem. Oscar is een hoog kwalitatief platform voor webshops: en toch is het zeer betaalbaar! Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Stoppen met Magento, is dat niet veel gedoe?

Wij zien u al denken: “het overstappen naar een nieuw webwinkel platform, dat kost vast veel tijd… Kan ik niet beter accepteren dat Magento af en toe traag werkt en het zo laten?” Dit moeten wij u in alle opzichten afraden! Allereerst omdat het belang van een goed lopende webshop groot is. En daarnaast omdat het helemaal niet zoveel moeite is om de Magento webwinkel om te bouwen; wanneer we dit bij Highbiza voor u kunnen doen.

De oplossing na overstap van Magento

Het overstappen van een Magento webwinkel naar een beter systeem aan het overwegen? Bij Highbiza bieden we een goede oplossing. Wij bouwen uw webshop om naar het ‘State of the Art’ systeem Oscar.

Meer over Oscar…

Oscar is een zeer goed webwinkel systeem. Oscar heeft een gemakkelijk uitbreidbare krachtige kern, werkt snel en leent zich voor maatwerk. Met Oscar kunt u erop rekenen dat uw webshop weer draait zoals het de bedoeling is!

magento-webshop-oscar-webshop.jpg

Schakel hulp in van een webshop specialist: Highbiza staat voor u klaar!

Het ombouwen van een Magento webwinkel kunt u het beste overlaten aan een specialist. Bij Highbiza hebben we ruime ervaring met dit proces. Onze webshop bouwers en programmeurs zorgen ervoor dat uw Magento ombouw een succes wordt. Hierbij zorgen wij eveneens dat u voor langere duur op alle fronten wordt ondersteund!

Altijd met Magento gewerkt en nu overstappen? Laat Highbiza het voor u regelen!

U bent uw Magento webshop zat. Toch vraagt u zich af of een overstap de moeite wel loont… Bij Highbiza helpen we u hier graag mee. Wij zorgen dat de overstap van Magento naar Oscar zo soepel als mogelijk verloopt. Op die manier kunt u gewoon uw handel blijven draaien. Wilt u uw Magento shop ombouwen naar Oscar? Vraag een gratis demo aan of ga direct met ons aan de slag. Neem dan contact met ons op. Onze webshop specialisten staan klaar om u te ondersteunen!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige