Magento webshop vernieuwen naar Oscar

Magento webshop vernieuwen naar Oscar

Een Magento webshop vernieuwen naar een ander systeem? Het gebeurt steeds vaker tegenwoordig. Webshopeigenaren zijn reeds niet meer tevreden met wat Magento te bieden heeft. Maar waarom dan precies? En naar welk systeem zou de Magento webshop dan omgebouwd moeten worden? Bij Highbiza kunnen wij deze vragen voor u beantwoorden. Tevens verzorgen wij de ombouw van Magento shops naar het kwalitatieve Oscar systeem. Direct een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Verplicht van Magento 1.9 naar Magento 2.0?

Gebruikt u op het moment een Magento 1.9 versie, of zelfs lager? Dan wordt u ermee geconfronteerd dat Magento ondersteuning voor deze versies staakt per juni 2020. Een update naar Magento 2.0 of hoger is hierdoor een eis. Het probleem is echter dat deze updates ingrijpend zijn. Daarnaast leveren zij niet het gewenste webshop resultaat op…

Verschillende nadelen van een Magento webshop

Magento is een webshopsysteem waar vaak klachten over worden geuit door webshopeigenaren. Zo staat Magento bekend om een trage werkvorm. Ook is het zo dat Magento enorme hostingcapaciteit nodig heeft. En dit maakt het er niet sneller op. Magento kan gezien worden als een verouderd webshopsysteem. Gelukkig is er dan Oscar: een State of the Art webshopsysteem waarmee (waarnaar) uw Magento shop omgebouwd kan worden.

Een webshop op maat door ombouwen bij Highbiza?

Het ombouwen van een webshop kan bij u wellicht wat zorgen oproepen. Kan ik straks nog steeds dezelfde functies uitvoeren? Is zo’n ombouwproces van Magento niet zeer ingrijpend? Gelukkig kunnen wij u geruststellen. Bij Highbiza verzorgen we de ombouw van uw Magento shop. Hierbij nemen wij alles voor u uit handen, en staan we in voor duurzame ondersteuning middels voordelige webshop pakketten

magento-webshop-vernieuwen-naar-oscar

De ruime mogelijkheden met webshop systeem Oscar

Oscar staat bekend als een State of the Art e-commercesysteem met een zeer krachtige kern. Met Oscar is veel mogelijk. Oscar werkt snel: aan de voorkant én aan de achterkant. En het fijne: Oscar vereist juist niet veel hostingcapaciteit.

Magento webshop vernieuwen naar een beter systeem? Kom in contact met Highbiza!

Als Magento specialist, webshop specialist in het algemeen en uiteraard Oscar specialist kunnen wij u goed helpen. Wilt u uw Magento webshop vernieuwen naar een goed lopend systeem? Wij kunnen u onder andere ondersteunen met webshop ombouw naar kwaliteitssysteem Oscar. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u kunt weten waar u aan toe bent. Daarom is een gratis demo altijd mogelijk bij ons. Deze kan eenvoudig aangevraagd worden via het contactformulier. Iemand spreken van Highbiza? Neem dan contact op met onze webshop experts! 

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige