Magento webshop vernieuwen| webshop specialist Highbiza

Magento webshop vernieuwen?

Werkt u met een webshop van Magento? Overweegt u het vernieuwen van deze Magento webshop? Dan kunnen wij u bij Highbiza goed helpen. Bij Highbiza werken we met het kwalitatieve Oscar webshop systeem. Een Magento webshop vernieuwen naar een beter systeem kunnen wij daardoor voor u regelen. Op deze manier heeft u binnen korte tijd een goed werkende ‘State of the Art’ webshop. Wilt u direct aan de slag met het ombouwen van uw Magento webshop? Neem dan contact met ons op!

Het belang van een goedwerkende webshop: stoppen met Magento?

Goede webshop technologie is immens belangrijk om uw producten online te kunnen verkopen. Werkt uw webshop stroperig? Dan is de kans groot dat uw potentiele klanten ‘bouncen’ voordat zij het koopproces hebben afgerond. Op deze manier vinden er minder conversies plaats en is uw omzet lager. Nu is het zo, dat Magento vaak traag werkt. Een trage Magento webshop zorgt voor veel ergernissen. Steeds vaker kiezen ondernemers daarom voor het ombouwen van de Magento shop. Bij Highbiza kunnen we dit voor u regelen…

Migreren webshop door Magento specialist

Een Magento webshop migreren? Het maakt in dit kader niet uit of u werkt met een Magento 1.9, Magento 2.0 of andersoortige Magento webshop. Wij zorgen dat uw webshop wordt omgebouwd naar het kwalitatieve Oscar webshop systeem.

Webshop specialist Highbiza verzorgt een kwalitatieve Oscar webshop

Oscar is een kwalitatief webshop systeem. Het systeem kent veel voordelen ten opzichte van Magento:

  • Open source: u blijft als webshopeigenaar immer eigenaar van de code.
  • Snelheid: Oscar werkt zeer snel: aan de voorkant én aan de achterkant.
  • Oscar is veilig.
  • De schaalbaarheid van Oscar is hoog: gewenste uitbreidingen kunnen eenvoudig ingevoegd worden.
  • Oscar heeft een compacte code: waar Magento enorme hostingcapaciteit nodig had, is dit bij Oscar niet het geval.

Webshop laten maken of Magento webshop ombouwen? Maatwerk door Highbiza

Bij Highbiza verzorgen we het ombouwen van onder andere Magento webshops naar Oscar. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van een geheel nieuwe webshop. Hierbij werken wij met voordelige webshop pakketten

Aan de slag met Magento shop ombouwen door webshop specialist Highbiza

Bent u klaar met de traag werkende Magento webshop versies en wilt u werken met een ‘State of the Art’ webshop? Highbiza staat klaar om u te ondersteunen in de omschakeling. Het fijne is, dat u bij ons kunt beginnen met een gratis demo. Op die manier weet u kosteloos waar u aan toe bent. Heeft u vragen over Magento 1.9, Magento 2.0, Magento in het algemeen, Oscar of andere aspecten van onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze webshop experts staan klaar voor het geven van advies!

magento-webshop-vernieuwen-webshop-specialist-highbiza.jpg

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige