Meer omzet door een goede webshop bij Highbiza

Meer omzet door een goede webshop bij Highbiza

Het draaien van goede omzet met een webshop is niet zomaar gedaan. Het is tegenwoordig ontzettend belangrijk om een goed product te hebben. Daarnaast zijn er uiteraard de randvoorwaarden die vereist zijn bij een webshop. Een webshop moet overzichtelijk zijn, een webshop moet snel kunnen draaien en goede support is ‘key’ (zowel aan de voorkant als achterkant). Werkt u met een webshop systeem waar u niet tevreden mee bent? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trage Magento webshop. Het ombouwen van uw webshop is daarmee dan een goede oplossing. Hiermee zorgt u ervoor dat u meer conversies behaalt. Bij Highbiza verzorgen we webshop ombouw trajecten, zoals de Magento ombouw bijvoorbeeld. Direct aan de slag met de webshop specialisten van Highbiza? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij staan voor u klaar!

Hoe loopt u omzet mis door een slechte webshop?

Heeft u een slecht werkende webshop? Dan loopt u hoogstwaarschijnlijk flink wat omzet mis. Wij geven u hierin graag een overzicht van manieren waarop dit kan gebeuren:

  • Een trage webshop zorgt voor ‘bouncende’ bezoekers: niets is vervelender dan een webshop met trage laadtijden. Het is dus te verwachten dat bezoekers de webshop al verlaten, voordat de koop is verricht.
  • Een trage webshop vertraagt het koopproces: zeker bij grotere webshops kan dit flinke impact hebben op de omzet. Er worden op grote schaal minder aankopen gedaan doordat de webshop traag is.

Meer omzet met een goede webshop: Oscar als webshop systeem

Een slecht functionerende webshop gaat u geld kosten. Werkt u nog met een webshop waar u niet tevreden mee bent? Een overstap naar het Class A Oscar webshop systeem is dan een zeer gunstige optie. Bij Highbiza verzorgen we deze ombouw trajecten naar Oscar…

Webshop laten bouwen of ombouwen door Highbiza?

Wilt u een webshop laten bouwen of ombouwen? Dan bent u bij Highbiza absoluut aan het juiste adres. Wij staan in voor ombouw op maat, tegen een zeer acceptabele prijs. Ons team van programmeurs en webshop bouwers zorgt ervoor dat u de webshop zó geleverd krijgt, dat deze precies voldoet aan uw wensen.Aan de slag met een nieuwe Highbiza webshop? Wij staan voor u klaarHet is belangrijk om omzet te genereren met uw webshop. Hierbij is kwaliteit uiteraard erg belangrijk. Wilt u een kwalitatieve webshop? Dan bent u bij Highbiza aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar met voordelige webshop pakketten. Daarnaast kunt u altijd een gratis demo proberen. Aan de slag met ons voor uw webshop? Neem dan contact op: ons team staat klaar om van uw webshop een succes te maken.

meer-omzet-door-een-goede-webshop-bij-highbiza

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige