Oscar als webshop systeem na Magento migratie door Highbiza

Oscar als webshop systeem na Magento migratie door Highbiza

Magento is tegenwoordig helaas een webshop platform waar veel ondernemers last aan ondervinden. Steeds vaker wordt de keuze gemaakt een Magento shop om te bouwen? Maar hoe dan? Het is immers belangrijk dat dit op een juiste manier gebeurt. Bij Highbiza kunnen we u goed helpen. Wij bouwen uw webshop om naar Oscar: een kwalitatief webshop platform waarbij snelheid, betaalbaarheid en schaalbaarheid voorop staan! Aan de slag met onze experts? Neem dan contact op met onze ervaren webshop experts. Graag helpen wij u verder met uw hulpvraag, of uiteraard direct met het bouwen of verbouwen van een webshop!

Stoppen met Magento: genoeg redenen…

Het Magento webshop platform geeft tegenwoordig meer problemen dan voordelen. Magento staat bekend om onder andere traagheid. Het platform draagt namelijk veel onnodige ballast mee. Hiermee heeft u enorme hoeveelheden hosting capaciteit nodig voor een normaal functionerende shop. Daarbij komt dat de kosten, mede door de vereiste hosting capaciteit, hoog zijn. Ook heeft Magento telkens updates en installaties nodig. Dat is dus een probleem… Maar wat is dan de oplossing?

Magento migratie naar Oscar (State of the Art webshop platform)

Na het ombouwen van uw Magento shop, werkt u verder met Oscar. Wij bouwen immers om naar dit hoog kwalitatieve systeem. En Oscar wordt, in tegenstelling tot Magento, juist gekenmerkt door kwaliteit en voordeel:- Snelheid is hoog bij Oscar- Oscar biedt veiligheid (denk aan protectie tegen hackaanvallen)- Oscar vereist weinig hosting capaciteit- Oscar is goedkoop als webshopsysteem (en toch kwalitatief)En zo zijn er nog meer voordelen te bedenken… Maar wel is het belangrijk, om de ombouw van uw shop over te laten aan ervaren experts.

Highbiza webshop specialisten voor Magento migratie

Bij Highbiza weten we wat we doen wanneer het aankomt op webshop ombouw. We verzorgen hoog kwalitatieve ombouwprocessen, waarbij we altijd actief adviseren. Merken we dat er bepaalde aspecten verbeterd kunnen worden? Reken er dan op dat we u hierover informeren. En sterker nog: we bieden waar mogelijk direct oplossingen.

Aan de slag met Magento ombouwen? Schakel de hulp in van Highbiza!

Heeft u genoeg van het werken met een traag webshop systeem? Dat begrijpen wij! Wij bieden u daarom de goede oplossing: namelijk het ombouwen van uw shop. En hierbij is het prettige dat wij een lage prijs garanderen. Middels onze webshop pakketten, weet u waar u aan toe bent tegen een laag maandelijks bedrag. Eerst een gratis demo proberen? Dat kan uiteraard! Wilt u direct aan de slag met ombouw, of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact op met onze experts.

oscar-als-webshop-systeem-na-magento-migratie-door-highbiza

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige