Oscar als webshop systeem: nieuw of na Magento ombouwen

Oscar als webshop systeem: nieuw of na Magento ombouwen

Bent u op zoek naar een webshop systeem waarmee u uw webshop goed kunt laten draaien? Dan is Oscar in dit kader een goede optie. Oscar is een kwalitatief en innovatief webshop systeem. De opties zijn groot en de voordelen eveneens. Of u nu een nieuwe webshop nodig heeft na een Magento ombouw of een nieuwe shop: Oscar is dé oplossing. Bij Highbiza verrichten we de Magento webshop ombouw, of bouwen we een nieuwe online shop voor u. Direct een van onze ervaren webshop specialisten spreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Oscar levert veel oplossingen voor een goed draaiende webshop

Wellicht werkt u al jaren met het Magento webshop systeem. Magento stelt u keer op keer teleur… Magento werkt traag en u wordt steeds verplicht bepaalde updates te doen. Begrijpelijkerwijs hunkert u onderhand naar een beter webshop systeem. Oscar levert hierbij precies wat u nodig hebt. Hieronder een greep uit de vele voordelen die Oscar u kan bieden als webshop systeem.

Eenvoudige betalingen

Bij Oscar kunt u veel verschillende soorten betalingsmogelijkheden invoegen (ook iDEAL). Oscar werkt met verschillende betalingspartners: internationaal. Op die manier kunt u eenvoudig producten verkopen over de hele wereld.

Sales representative optie

Het is bij Oscar mogelijk om als sales vertegenwoordiger bestellingen te plaatsen voor klanten. Deze optie is erg goed uitgewerkt: denk bijvoorbeeld aan een handig ‘budget systeem’.

Enorme catalogus mogelijkheden

Webshops worden tegenwoordig steeds groter. De tijd dat webshopeigenaren enkel producten verkochten die zij ook daadwerkelijk ‘in stock’ hadden is niet meer. Veel webshops draaien met drop shipping. Hiermee is het prettig als er veel producten in een catalogus kunnen worden geplaatst. En bij Oscar kan dit: rond de 15 miljoen maar liefst!

oscar-als-webshop-systeem-nieuw-na-magento-ombouwen.jpg

Overstappen van Magento naar Oscar: de dienstverlening op maat van Highbiza 

Wilt u uw Magento webshop ombouwen? Dan kunnen wij dit voor u regelen met onze specialistische kennis. Bij Highbiza kennen we Magento als geen ander. Hetzelfde geldt voor Oscar. Dat betekent dat we uw webshop perfect kunnen ombouwen!

Magento overstap naar Oscar? Laat Highbiza het proces voor u regelen!

U bent uw Magento shop onderhand helemaal zat. Magento werkt erg traag, Magento is te duur en Magento vergt veel updates (Magento staakt support voor Magento 1.9). Gelukkig is er dan een passende oplossing: namelijk de overstap naar het webshop systeem Oscar. Bij Highbiza helpen we u hier graag mee. Wilt u uw Magento shop ombouwen naar Oscar? Vraag dan een gratis demo aan of ga direct met ons aan de slag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze webshop specialisten staan klaar om u te ondersteunen!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige