Overstappen van Magento naar Oscar: meer uitleg over Oscar

Overstappen van Magento naar Oscar: meer uitleg over Oscar

U werkt nog steeds met Magento en bent dit systeem onderhand zat. Magento is traag en Magento is te duur. U zoekt al een behoorlijke periode naar een vervangend webshop systeem: op die manier kunt u de Magento ombouw eindelijk realiseren. Gelukkig kunnen we u hier bij Highbiza goed mee helpen. Wij bouwen uw webshop om naar Oscar. Oscar is een kwalitatief hoog systeem, waar wij u graag meer over vertellen in deze tekst. Heeft u nu al vragen of wilt u gewoon eens een webshop specialist spreken? Neem contact met ons op!

Waarom Oscar na ombouw Magento webshop?

Het ombouwen van een webshop is niet niks. Of het nu een Magento webshop is, of een Shopify webshop: de ombouw naar een ander webshop systeem is een grote keuze. Bij Highbiza bouwen we uw webshop om naar Oscar. Maar waarom is Oscar dan zo’n goede keuze?

Een krachtige kern met veel opties

Oscar heeft een krachtige kern als webshop systeem. Dit maakt het een goede optie na de Magento ombouw. De krachtige kern van Oscar zorgt ervoor dat uw webshop snel is en hierbij hoeft u ook nog eens weinig onderhoud te verrichten.

Kwalitatief design voor uw ombouw webshop 

Design is een van de pré’s van Oscar. Er zijn veel verschillende opties als het gaat om de stijl van uw webshop. Hetzelfde geldt uiteraard voor een ombouw webshop!

Oplossingsgericht als webshop systeem

Onderhoud is bij Magento vaste prik. Regelmatig loopt er weer iets vast of gaat het niet zoals u verwacht. Hiermee geeft Oscar geen problemen. Oscar verzamelt data waarmee Oscar zelf oplossingen kan effectueren.

overstappen-van-magento-naar-oscar-meer-uitleg-over-oscar.jpg

Magento overstap naar Oscar door Highbiza verricht

Van Magento overstappen naar een beter webshop systeem? Bij Highbiza kunnen we dit voor u regelen. Bij Highbiza werken we met een gespecialiseerd team. Wij hechten belang aan het leveren van kwalitatief maatwerk. Dit betekent dat uw webshop (nieuw of na ombouw) wordt zoals u het had verwacht. Wij verzorgen de webshop ombouw betaalbaar: door onze handige webshop pakketten is dit mogelijk!

Magento overstap naar Oscar? Laat Highbiza het proces voor u regelen!

U bent uw Magento shop zat. Magento werkt traag, Magento is te duur en Magento vergt veel updates. Gelukkig is er dan een goede oplossing: namelijk de overstap naar Oscar. Bij Highbiza helpen we u hier graag mee. Wilt u uw Magento shop ombouwen naar Oscar? Vraag een gratis demo aan of ga direct met ons aan de slag. Neem dan contact met ons op. Onze webshop specialisten staan klaar om u te ondersteunen!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige