SEO Optimalisatie bij Magento migratie door Highbiza

SEO Optimalisatie bij Magento migratie door Highbiza

Het migreren van een Magento webshop gebeurt steeds vaker. Webshop eigenaren ervaren last van het verouderde php platform. Het ombouwen van een Magento shop vereist kunde, en die kunnen we u bieden bij Highbiza. Bij Highbiza zorgen we ervoor dat ook SEO aspecten nader bekeken worden. Wij vinden het immers belangrijk dat u vindbaar blijft, of beter vindbaar wordt! Kwaliteit en dienstverlening op maat zijn ijkpunten bij Magento migratie door Highbiza. Wilt u direct aan de slag? Neem dan contact op met onze specialisten! Wij staan klaar om u van A tot Z te ondersteunen.

Gaat uw SEO vindbaarheid verloren wanneer wij uw Magento shop migreren?

Het is erg belangrijk om ook SEO te migreren bij Magento migratie. Wij zorgen er altijd voor dat dit gebeurt. Middels het behouden van linkstructuur en het behoud van SEO content, blijft u precies even vindbaar als u altijd was. Ook zullen wij uiteraard adviseren wanneer wij verbetermogelijkheden signaleren!

Optimalisatie mogelijk? Wij adviseren en dienen oplossingen aan!

Is er optimalisatie mogelijk met betrekking tot uw SEO? Als ons dit opvalt tijdens het Magento migratie proces, stellen wij u hiervan op de hoogte. We gaan met u in gesprek en leggen uit wat de optimalisatie mogelijkheden zijn. Daarbij bieden we ook een oplossing. Uiteindelijk gaan wij ervoor u zo volledig mogelijk te ondersteunen. Uw succes met e-commerce is voor ons erg belangrijk.

Werken met het ‘State of the Art’ webshop platform Oscar

Bij Highbiza bouwen we uw Magento shop om naar het State of the Art webshop systeem Oscar. Oscar wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit. Met Oscar kunt u rekenen op een systeem waarbij snelheid voorop staat. Snelheid, veiligheid, schaalbaarheid en ook betaalbaarheid typeren Oscar. 

Aan de slag met Magento migratie bij Highbiza

Heeft u interesse in het ombouwen van uw Magento webshop? Dan kunnen wij u goed helpen. Bij ons kunt u rekenen op de meest volledige ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat uw omgebouwde webshop een treffend resultaat wordt, waarbij aan alles is gedacht. Daarbij zijn de kosten ook laag: wij bieden u voordelige webshop pakketten. Verder is het altijd mogelijk om een gratis demo te testen: zo weet u van tevoren al waar u aan toe bent. Direct aan de slag met Highbiza? Neem dan contact op met ons gespecialiseerde team!

seo-optimalisatie-bij-magento-migratie-door-highbiza.jpg

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige