Stoppen met Magento verstandig? Waarschijnlijk wel.

Stoppen met Magento verstandig? Waarschijnlijk wel.

Een webshop hoort goed te draaien. We leven in tijden waarin er steeds meer gebruik wordt gemaakt van online verkoopkanalen. Wist u dat er alleen al in Nederland meer dan 80.000 webshops draaien? Webshops worden steeds meer de standaard. Heeft u een webshop? Dan wilt u natuurlijk dat deze goed functioneert. Helaas is dit bij Magento webshops niet altijd het geval. Wanneer u dus Magento gebruikt als systeem voor uw webshop, kan het zijn dat u het stoppen met Magento overweegt. Bij Highbiza bieden we hierbij een oplossing in de vorm van Magento ombouw. Een van onze webshop specialisten spreken? Neem vooral contact met ons op: wij staan klaar om u te helpen!

Magento werkt slecht en dat is steeds beter te merken…

Magento wordt gekenmerkt door traagheid. Dit php platform biedt niet meer wat wij tegenwoordig nodig hebben. De laadtijden zorgen voor problemen aan de front end en daarmee gaan conversies verloren. Mensen vinden het proces simpelweg te lang duren en ‘bouncen’, of er kunnen minder aankopen worden verricht door de traagheid. Overstappen naar een ander systeem is hierbij een goede oplossing.

Overstappen van Magento op een ander systeem: is dit veel gedoe?

Waarschijnlijk heeft u het idee dat een overstap behoorlijk veel tijd en moeite in beslag gaat nemen. Dit is niet het geval wanneer de Magento overstap op een juiste manier geregeld wordt. Hierbij is het verstandig om te werken met een webshop specialist. En bij Highbiza kunnen we u dan goed helpen.

Highbiza als partner in de ombouw van uw Magento shop

Bij Highbiza bouwen we uw Magento webshop om naar een Oscar webshop waarmee u maatwerk geleverd krijgt. Ons team is erin gespecialiseerd de juiste vragen te stellen. Op die manier is het mogelijk om de nieuwe webshop zo goed mogelijk te laten draaien. Daarbij leveren we ondersteuning voor de langere duur.Interesse in een Magento ombouw door Highbiza? Laten we aan de slag gaan!Na lang wikken en wegen toch besloten te stoppen met Magento? Dan is het goed om de Magento ombouw over te laten aan ons: wij zorgen voor een webshop ombouw die voldoet aan uw wensen. Hierbij is het altijd mogelijk eerst een gratis demo te proberen. Zo weet u goed waar u aan toe bent. Kiest u ervoor aan de slag te gaan met webshop ombouw bij ons? Dan kunt u nog steeds rekenen op lage kosten: wij werken met voordelige webshop pakketten. Iemand spreken van Highbiza? Neem vooral contact met ons op: wij staan klaar om u te helpen!

stoppen-met-magento-verstandig-waarschijnlijk-wel

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige