Veel gestelde vragen

veel gestelde vragen

Betaal ik echt alleen € 89 per maand voor een webshop bij jullie?

Wij kunnen gratis een webshop voor u bouwen met alle features die nodig zijn om een webshop te laten functioneren. Als u geen extra functionaliteiten kiest dan maken we de webshop gratis voor u en betaalt u alleen € 89 per maand voor uw 3-jarig standaard-abonnoment. Inbegrepen in het standaard-abonnement is de basis-webshop, hosting en securitypatches. Na twee jaar kunt u het abonnement opzeggen met een opzegtermijn van een maand, of het abonnement door laten lopen.

Kan ik de demo-webshop die jullie maken nog aan laten passen?

We maken gratis een demo-webshop voor u met daarin enkele van uw producten en een aantal contentpagina's. Dit doen we op basis van de standaard features in combinatie met de blokken die we gebruiken om het uiterlijk van uw nieuwe webshop op te bouwen. In deze demo-webshop zit nooit maatwerk. Wanneer u de demo-webshop wilt omzetten naar een echte webshop zullen we samen de functionaliteiten en het uiterlijk van uw webshop samenstellen. U krijgt dan een offerte waarin uw wensen zijn opgenomen en gebaseerd op de meerprijs zoals op de featurespagina staat. Als u echt maatwerk wenst, iets wat we nog niet hebben gebouwd, dan kan dat natuurlijk ook. U betaalt dan eenmalig een bedrag voor dit maatwerk.

Hoe weet ik welke features mijn website nodig heeft?

Op de featurespagina is een grote keuze aan features. Als u momenteel een webshop heeft die u wilt overzetten naar een Oscar webshop kunt u nagaan welke onderdelen u wilt terug laten komen. Als u nog geen webshop heeft is het wellicht lastiger om te weten welke features u wilt gebruiken. Natuurlijk plannen we graag en gesprek met u in om samen te bespreken en bekijken welke functionaliteiten het meest geschikt zijn om aan te sluiten bij uw wensen.

Welke diensten en producten zijn in het standaard-abonnement opgenomen?

De bouw van de basis-webshop, hosting en security patches en de basis-support zijn in het standaard-abonnement opgenomen. Basis-support is support met betrekking tot de bereikbaarheid en het functioneren van de website als geheel. Met andere woorden of de website "in de lucht" is. Betaalde features verhogen het maandbedrag. Het uitbreiden van de support is één van de mogelijkheden van de betaalde features. Er zijn twee varianten: medium support en extra support.

Webshop door ons laten bouwen?

Demosite Klanten