Voordelen van Magento ombouwen naar Oscar

Voordelen van Magento ombouwen naar Oscar

Werkt u als webshopeigenaar met een Magento webshop? Dan heeft u vast meegekregen dat er een trend heerst van ombouw van deze webshops. Maar waarom worden deze Magento shops tegenwoordig steeds vaker gemigreerd naar andere webshop systemen? Wat zijn de voordelen van een dergelijke ombouw, terwijl u al jaren met een Magento shop werkt? Bij Highbiza informeren we u hier graag over. Wij vinden het belangrijk om te ondersteunen in advies, en waar nodig het verrichten van de volledige ombouw. Wij zijn immers gespecialiseerd in Magento én Oscar (het systeem waarnaar wij ombouwen). Direct iemand spreken van Highbiza? Neem contact met ons op!

Stoppen met Magento? Een goede keuze!

Magento is een webshop systeem waar steeds meer online verkopers vanaf stappen. Een Magento ombouw is hiermee een ware trend aan het worden. Maar waarom stoppen ondernemers met Magento? 

  • Magento werkt traag
  • Magento staakt support per juni 2020 voor Magento 1.9 en lager
  • Updaten naar Magento 2.0 is een intensief en tijdrovend proces
  • Magento kenmerkt zich door weinig schaalbaarheid

En meer… Genoeg redenen om te kiezen voor een overstap van webshop systeem. Bij Highbiza bouwen we uw Magento shop om naar het kwaliteitssysteem Oscar!

De voordelen van Oscar als webshop systeem na ombouw Magento

Natuurlijk is het belangrijk om na een webshop ombouw, een daadwerkelijk beter werkende shop te hebben. Bij Highbiza bouwen we daarom om naar Class A webshop systeem Oscar (draaiend op Django Python):

  • Oscar is snel
  • Oscar is veilig
  • De schaalbaarheid is groot bij het gebruik van Oscar
  • Oscar vergt weinig updates
voordelen-van-magento-ombouwen-naar-oscar.jpg

De voordelen van werken met een ware webshop specialist

Het ombouwen van een webshop is een behoorlijke klus. Bij Highbiza bieden we daarom de beste dienstverlening als het gaat om het ombouwen van uw webshop. Wij hebben grote kennis van zowel Magento als Oscar, en weten wat maatwerk betekent.

Magento ombouwen naar een beter webshopsysteem? Kies voor de dienstverlening van Highbiza

Heeft u het gehad met uw Magento shop? Of werkt u met een ander webshopsysteem waar u onderhand genoeg van hebt? ‘Time for a change!’ Bij Highbiza verzorgen we de ombouw van uw Magento shop en de voordelen hiervan spreken voor zich. Daarbij is een gratis demo altijd een mogelijkheid. Op die manier weet u waar u aan toe bent, voordat u kosten gaat maken. En gaat u uiteindelijk toch kosten maken? Dan kunt u erop rekenen dat u nooit teveel betaalt bij Highbiza. Zo werken wij met zeer handige webshop pakketten, waarbij overal aan is gedacht. Een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige