Waarom Oscar na ombouwen Magento store?

Waarom Oscar na ombouwen Magento store?

Werkt u momenteel nog met een Magento webshop? Dan kan het zijn dat u flinke hinder ondervindt. Magento is niet meer wat het geweest is… In plaats van een ingrijpende en dure Magento update, wordt een ombouw steeds aantrekkelijker. Maar naar welk webshop systeem dan? Bij Highbiza verrichten we de ombouw van uw webshop naar Oscar. Oscar is een hoog kwalitatief webshop systeem waarmee u kunt rekenen op meer conversies. Heeft u nu al interesse in deze ombouw, of heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact op met onze webshop experts. 

Allereerst: waarom stoppen met Magento?

Magento is nog altijd een veel gebruikt webshop systeem. Wist u dat er wereldwijd zo’n 250.000 Magento webshops draaien? Dit systeem is lange tijd zeer populair geweest. Het is echter zo, dat Magento tegenwoordig niet meer functioneel is als webshop. Een Magento ombouw is daarmee een goede optie:- Magento is traag- Door traagheid minder conversies- Bouncers door traag werkende Magento shop- Magento vereist dure updates en installaties- Magento stopt per juni 2020 met support voor Magento 1.x- De vereiste hosting capaciteit voor een goede Magento shop is enormGenoeg redenen om te kiezen voor de ombouw van uw Magento webshop. Hierbij adviseren wij de ombouw naar Oscar. 

De voordelen van webshopsysteem Oscar

Oscar is een snel en kwalitatief webshop systeem. Met een Oscar webshop weet u zeker dat u kunt rekenen op meer conversies, en dus meer omzet. De krachtige kern van Oscar, de compacte code en de opbouw zorgen voor een zeer goede webshop.

Webshop specialist Highbiza voor Magento ombouw

Het ombouwen van een Magento shop kunt u aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw webshop precies zo wordt omgebouwd als u dat wilt. Ons team van programmeurs en webshop experts zorgt ervoor dat uw webshop precies zo wordt als u dat wilt.

Interesse in een snellere en betere webshop? Laat het over aan Highbiza!

Bent u klaar met de traag functionerende Magento webwinkel en wilt u vanaf nu verder met een ‘State of the Art’ webshop systeem? Highbiza staat klaar om u volledig te ondersteunen in deze omschakeling (en ook ná de ombouw). Het fijne is, dat u bij ons kunt starten met een vrijblijvende gratis demo. Op die manier weet u kosteloos waar u aan toe bent met het mooie Oscar systeem. Heeft u vragen over Magento 1.9, Magento 2.0, Magento in het algemeen, Oscar of de Highbiza dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze webshop experts staan klaar voor het geven van advies op maat!

waarom-oscar-na-ombouwen-magento-store.jpg

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige