Wacht niet langer met Magento webshop ombouwen

Wacht niet langer met Magento webshop ombouwen

Heeft u een Magento en wilt u deze laten ombouwen? Dat is begrijpelijk: Magento wordt tegenwoordig immers gekenmerkt door traagheid. Veel webshopeigenaren hebben hier beklag over gedaan… Of u nu een Magento 1.9, Magento 2.0 of een hogere variant hebt: er is ruimte voor verbetering. Nu is het zo dat we bij Highbiza uw webshop kunnen ombouwen naar een systeem van hoge kwaliteit: Oscar. Met dit systeem wordt uw webshop een soepel lopend systeem: aan de voorkant en aan de achterkant van de shop. Wilt u direct iemand spreken over het ombouwen van uw Magento webshop? Neem dan contact met ons op!

De redenen voor het ombouwen van een Magento webshop

Zoals gezegd is Magento een traag systeem. Webshops die draaien op Magento, tonen veel problematiek. Helaas is het niet altijd eenvoudig hier binnen het Magento systeem aan te werken. Magento vraagt immers met regelmaat om ingrijpende updates. Zo kunnen versies Magento 1.9 en lager vanaf/sinds juni 2020 niet goed meer gebruikt worden: Magento stopt met support voor deze versies. Genoeg reden om over te stappen op een beter systeem…

Welk systeem na ombouw webshop Magento?

Bij Highbiza kunnen we uw webshop ombouwen naar een beter webshopsysteem. Hierbij zorgen wij dat alles is zoals u het verwacht. Wij kunnen uw webshop bijvoorbeeld overzetten naar het Oscar systeem. Dit State of the Art webshop systeem leent zich perfect voor de ombouw van een Magento shop. Bij Highbiza kennen we de Oscar techniek van A tot Z: wij werken hier immers al een tijd mee.

De kwaliteit van webshop systeem Oscar

Oscar is een webshop systeem waar al veel grote partijen gebruik van maken. Dit is niet zonder reden: Oscar is een snel werkend webshop systeem. Na het ombouwen van een Magento shop, kunt u rekenen op een soepel werkende Oscar webshop.

wacht-niet-langer-met-magento-webshop-ombouwen

Waarom samenwerken met Highbiza?

Bij Highbiza staan we in voor kwaliteit. Met onze ruime ervaring in webshops kunnen wij u perfect ondersteunen bij de overstap van Magento naar Oscar. Ook staan wij in voor betaalbaarheid en transparantie. Een gratis demo is bijvoorbeeld altijd een optie bij ons.

Wilt u een Magento shop laten ombouwen naar Oscar? Kom in contact met Highbiza!

Een Magento shop laten ombouwen omdat deze niet meer naar behoren werkt? In dat kader is het verstandig samen te werken met een echte Oscar expert. Bij Highbiza kunnen we u goed helpen. Wij bouwen uw Magento shop eenvoudig om naar het State of the Art systeem Oscar (of Python). Wilt u iemand spreken om precies te weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Een van de ervaren webshop experts zal u meer uitleg geven over het ombouwen van uw Magento webshop!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige